Autor
|
Wtek: Ciekawe inicjatywy (Przeczytany 322838 razy)
|
Dasna
Go
|
Mnie DO Reniu z niczego nie wyleczyła, bo całe szczęście byłam zdrowa i jestem, więc takiej opowieści nie napiszę. Ja po prostu uważam , że DO/ŻO to jedyny, normalny, ludzki i zdrowy sposób odżywiania a zasady opracował i swoją wiedzą i doświadczeniem udokumentował dr J.Kwaśniewski. Reszta jest powielaniem i szukaniem zarobku, sławy na idei i dorobku dr Kwaśniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mnie DO Reniu z niczego nie wyleczyła, bo całe szczęście byłam zdrowa i jestem, więc takiej opowieści nie napiszę. Ja po prostu uważam , że DO/ŻO to jedyny, normalny, ludzki i zdrowy sposób odżywiania a zasady opracował i swoją wiedzą i doświadczeniem udokumentował dr J.Kwaśniewski. Reszta jest powielaniem i szukaniem zarobku, sławy na idei i dorobku dr Kwaśniewskiego. O to to. Gdzie tu sens, gdzie logika.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie DO Reniu z niczego nie wyleczyła, bo całe szczęście byłam zdrowa i jestem, więc takiej opowieści nie napiszę. Ja po prostu uważam , że DO/ŻO to jedyny, normalny, ludzki i zdrowy sposób odżywiania a zasady opracował i swoją wiedzą i doświadczeniem udokumentował dr J.Kwaśniewski. Reszta jest powielaniem i szukaniem zarobku, sławy na idei i dorobku dr Kwaśniewskiego. Ale nie tylko za artykuł mają być nagrody: "Trzy nagrody główne w postaci kilkudniowej wycieczki do Szwajcarii otrzymają osoby, które przez kilka następnych miesięcy wykażą się aktywnością, dobrym humorem i klasą, a przede wszystkim Wiedzą z dziedziny Żywienia Optymalnego i nie tylko!"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mnie DO Reniu z niczego nie wyleczyła, bo całe szczęście byłam zdrowa i jestem, więc takiej opowieści nie napiszę. Ja po prostu uważam , że DO/ŻO to jedyny, normalny, ludzki i zdrowy sposób odżywiania a zasady opracował i swoją wiedzą i doświadczeniem udokumentował dr J.Kwaśniewski. Reszta jest powielaniem i szukaniem zarobku, sławy na idei i dorobku dr Kwaśniewskiego. Ale nie tylko za artykuł mają być nagrody: "Trzy nagrody główne w postaci kilkudniowej wycieczki do Szwajcarii otrzymają osoby, które przez kilka następnych miesięcy wykażą się aktywnością, dobrym humorem i klasą, a przede wszystkim Wiedzą z dziedziny Żywienia Optymalnego i nie tylko!" Znaczy, Admina "Szwajcaria"- tym sposobem- chce na kilkudniową wycieczkę namówić. - dobry humor; - klasa; - wiedza; - i nie tylko.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mów za siebie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mnie DO Reniu z niczego nie wyleczyła, bo całe szczęście byłam zdrowa i jestem, więc takiej opowieści nie napiszę. Ja po prostu uważam , że DO/ŻO to jedyny, normalny, ludzki i zdrowy sposób odżywiania a zasady opracował i swoją wiedzą i doświadczeniem udokumentował dr J.Kwaśniewski. Reszta jest powielaniem i szukaniem zarobku, sławy na idei i dorobku dr Kwaśniewskiego. O to to. Gdzie tu sens, gdzie logika. O to to. Jest i sens i logika, bo jest profilaktyka.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
- dobry humor; - klasa; - wiedza; - i nie tylko. Spoco, jest tu kilku, co ma zupełnie odmienne zdanie, bo oczekują, że "admin" jak gooooooooooru powinien się zachowywać i cudownie przez drut leczyć, a nie jak wyżej. I koniecznie poważnym smutasem być (albo coś w podobie... ) i przejmować się cudzymi na ten przykład paznokciami.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Musiałbym się znowu zakochać. (A wiadomo, postów nie da się gładziutko podretuszować. )
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
- dobry humor; - klasa; - wiedza; - i nie tylko. Spoco, jest tu kilku, co ma zupełnie odmienne zdanie, bo oczekują, że "admin" jak gooooooooooru powinien się zachowywać i cudownie przez drut leczyć, a nie jak wyżej. I koniecznie poważnym smutasem być (albo coś w podobie... ) i przejmować się cudzymi na ten przykład paznokciami. O ile się znam na Organizatorach, to ten jest z poza tego Forum. Więc i komisja raczej jest tam powołana. No chyba, że jest wśród nas "farbowany Szwajcar".
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A pro po kontroli, takiej skarbowej. Komisji "wyszło", że porządnym obywatelem jestem. Mandatów też nie otrzymuję. Nie mam zarostu na klacie. Kobietami się nie interesuję. Osierociałe koty spraszam. Idę do lustra...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Porozmawiałam już z Panią Zofią. Przemiła Pani...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja też jestem przemiły raczej tylko na razie zamieszkuję wredne środowisko i dlatego mogę wyglądać na gburowatego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|