Autor
|
Wtek: Ciekawe inicjatywy (Przeczytany 322843 razy)
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Wymienione w zestawieniu osoby są najbardziej aktywne na forum i Pani Zofia Kuzioła pragnie wszystkich nagrodzić pobytem w pięknej Szwajcarii. Po Nowym Roku z każdą z osób uzgodni terminy i warunki wyjazdu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tylko dlatego, że mam poprawną czynność umysłu Inni nie zareagowali... Dlatego musze jechac w tym samym terminie z toba ;D. Kto sie jeszcze pisze? Najpierw... na Śląsk. Za swoje. A! Przypomniałem sobie. Właśnie analizowałem sobie... co się bardziej o p ł a c a. 1. Pomoże- niecałe 350km; 2. Wielkopolska- też; 3. l Śląsk- podobnie. I z pobieżnych obliczeń wyszło mi, że tam doświadczę najwięcej. Znaczy tam wlaśnie jest wielce prawdopodobne, że "zaś" wezmę... teges... no... się do galopu. O! A DO pani Zofii- dzięki nieograniczonym możliwościom* naszego Forum. (*-gdy tylko przestaną nam się "plątać języki" ) Pani Zofio, czy to właśnie pani odczytała list ze Szwajcarii na pewnym, przełomowym spotkaniu- konferencji w Ciechocinku, które odbyło się w... 2011 roku? Ja jeszcze sporo pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Wymienione w zestawieniu osoby są najbardziej aktywne na forum i Pani Zofia Kuzioła pragnie wszystkich nagrodzić pobytem w pięknej Szwajcarii. Po Nowym Roku z każdą z osób uzgodni terminy i warunki wyjazdu. No to ostro !
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Ważna informacja. Mili Państwo, ponieważ jest trudno podjąć decyzję co do laureatów konkursu na "Najdzielniejszego Uczestnika" tego forum, ponieważ darzymy sympatią niemal wszystkich zaangażowanych, podjęliśmy za mądrą radą szanownej pani Reginy Janickiej kryterium matematyczne, którego rezultaty są następujące (dane na 16.10.2013): Wg. stażu: 1. Stachurska Teresa 30.X.2008 2. Radzio 2.09.2009 3. Dasna 7.11.2010 4. Bleckend 2.04.2011 5. Zyon 5.10.2012 6. Gawroche 13.12.2012 Wg. ilości postów: 1. Stachurska Teresa 11.619 2. Radzio 10.515 3. Dasna 9.865. 4. Zyon 8.020 5. Bleckend 6.464 6. Gawroche 6.433 Wg. intensywności pisania czyli średnio postów na 1 dzień: 1. Zyon 20,94 2. Gawroche 20,49 3. Dasna 9,126 4. Radzio 6,959 5. Bleckend 6,913 6. Stachurska 6,391 Jak już wiadomo uczestnikom Forum Renia już otrzymała nagrodę – zdała piękną relację z pobytu w Szwajcarii w miesięczniku „Optymalni”. Marian M został zakwalifikowany jako uczestnik wycieczki do Szwajcarii w terminie 24-28.04.2014, natomiast powyższe osoby zostaną zaproszone indywidualnie czy też w grupach w zależności od życzeń. Detale ustalimy z początkiem 2014 roku. Łączymy serdeczne pozdrowienia. Zofia Kuzioła i Optymalni ze Szwajcarii.
Uwaga: Wszystkich Laureatów proszę o podanie numerów telefonów na moją prywatną skrzynkę, ponieważ Pani Zofia Kuzioła niebawem nawiąże kontakt w celu uzgodnienia terminów wyjazdów. Pozdrawiam Małgosia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale silna ekipa! Jakie to miłe ze strony Pani Zofii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A ilu ich jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ważna informacja. Mili Państwo, ponieważ jest trudno podjąć decyzję co do laureatów konkursu na "Najdzielniejszego Uczestnika" tego forum, ponieważ darzymy sympatią niemal wszystkich zaangażowanych, podjęliśmy za mądrą radą szanownej pani Reginy Janickiej kryterium matematyczne, którego rezultaty są następujące (dane na 16.10.2013): Wg. stażu: 1. Stachurska Teresa 30.X.2008 2. Radzio 2.09.2009 3. Dasna 7.11.2010 4. Bleckend 2.04.2011 5. Zyon 5.10.2012 6. Gawroche 13.12.2012 Wg. ilości postów: 1. Stachurska Teresa 11.619 2. Radzio 10.515 3. Dasna 9.865. 4. Zyon 8.020 5. Bleckend 6.464 6. Gawroche 6.433 Wg. intensywności pisania czyli średnio postów na 1 dzień: 1. Zyon 20,94 2. Gawroche 20,49 3. Dasna 9,126 4. Radzio 6,959 5. Bleckend 6,913 6. Stachurska 6,391 Jak już wiadomo uczestnikom Forum Renia już otrzymała nagrodę – zdała piękną relację z pobytu w Szwajcarii w miesięczniku „Optymalni”. Marian M został zakwalifikowany jako uczestnik wycieczki do Szwajcarii w terminie 24-28.04.2014, natomiast powyższe osoby zostaną zaproszone indywidualnie czy też w grupach w zależności od życzeń. Detale ustalimy z początkiem 2014 roku. Łączymy serdeczne pozdrowienia. Zofia Kuzioła i Optymalni ze Szwajcarii.
Uwaga: Wszystkich Laureatów proszę o podanie numerów telefonów na moją prywatną skrzynkę, ponieważ Pani Zofia Kuzioła niebawem nawiąże kontakt w celu uzgodnienia terminów wyjazdów. Pozdrawiam Małgosia Ależ Małgosiu! Zostałem wymieniony aż trzy razy. Chyba nie powinienem bywać tak często w świecie, mam Żonę, Dzieci,... Mamusię, Was.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zostałem wymieniony aż trzy razy. Chyba nie powinienem bywać tak często w świecie, mam Żonę, Dzieci,... Mamusię, Was. Ale nie miej żadnych wyrzutów Radziu! Bo jak będziesz miał mobila, to zawsze coś możesz na Forum napisać z dowolnego zakątka... Ja często piszę z lasu, na ten przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ukochane przecinki mi się gubią. Ostatni "wyczyn" kosztował mnie 22 zeta. Wyzerowałem się tak, że tylko bidaka udało mi się puścić do Rodziny, że żyję, a optymalni nie są tacy źli jak ich podmalowują.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Za 1/3 50PLN miesięcznie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Orientuje się ktoś-coś, czy wyjazd 24 IV jest aktualny?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dobre pytanie!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Podbijam czy swiss aktualny jest 24-28.04 skad o ktorej jest wyjazd i czy cza paszport?
|
|
|
|
|
|
|
|
|