Autor
|
Wtek: Ciepło, ciepło, coraz cieplej... Nie rezygnuj z tłuszczów! (Przeczytany 70657 razy)
|
Radzio
Go
|
"Ale tupiemy" powiedziała mrówka... Jasna sprawa, że Cię krew zalewa na pasażerów na gapę, ale jedyne co pozostaje to olewka Nie ma żadnej "olewki" - Dr Kwaśniewski ma zająć należne miejsce w Historii Medycyny i tak będzie, czy się "takim", czy "innym" widzi inaczej. Tego nie da się wymazać! Jasne , że tak - JUŻ ZAJĄŁ! Przecież Nostradamus wspominał o Jednym Mędrcu na wschodzie , który wywróci medycynę na przełomie tysiącleci , a nie o trzydziestu uczonawych swiata tego. Pierdoły opowiadasz, przepowiednie-brednie Wystarczy umiejętnie uderzyć w stół i ... nie trzeba okularów już.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A gdzie "Zyon" pisze, że to o tobie? jakoś tak między wierszami ,widzę to czego inni nie widzą - taki dar Nadwrażliwość taka, choć z pewnością nie hipochondria.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ra-bog slonca?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kto pyta?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A co się Daria czepiasz ? "siedzi sobie chłopak spokojnie , niech siedzi" i obserwuje Nic a nic sie nie czepiam, uzylem cie wylacznie jako przykladu hehe i chyab dobrze, bo wiadomo od razu o co chodzi Ty nie widzisz - ja i kilkanaście milionów wnikliwych"obserwatorów" widzimy wyraźnie zakulisowe działania , konkretne i skuteczne ,i to dokładnie zgodnie z przepowiednią ... Prawie kazdy widzi to co chce zobaczyc, bo patrzec a widziec to jest roznica. Kazda sekta ma to do siebie ze widzi co chce. Zyon ,próbujesz mnie obrazić ? co ma sekta ze mną ? Dario.................wiesz dobrze, ze jakbym chcial cie obrazic to wiedzialbys o tym pierwszy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
A gdzie "Zyon" pisze, że to o tobie? jakoś tak między wierszami ,widzę to czego inni nie widzą - taki dar Czesto sie podpisujesz "dar", cos w tym jest A tak miedzy wierszami to wyznawcy islamu albo na przyklad prastarego boga z buszu Pigmejow Bonga-Bonga tez widza to czego my nie widzimy. Najlepiej udawac, ze sie nie wie o co chodzi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kto pyta? Ma maniek,mlodszy kolega
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Coś zapanował syndrom kakakasku. Wpasuję się w ogólny trend. Dadasna
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
A gdzie "Zyon" pisze, że to o tobie? jakoś tak między wierszami ,widzę to czego inni nie widzą - taki dar Czesto sie podpisujesz "dar", cos w tym jest A tak miedzy wierszami to wyznawcy islamu albo na przyklad prastarego boga z buszu Pigmejow Bonga-Bonga tez widza to czego my nie widzimy. Najlepiej udawac, ze sie nie wie o co chodzi lepiej ... kierować się rozumieniem niż widzeniem więcej tłuszczu !
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A jeszcze najlepiej kierowac sie wiedzeniem Czyli, ze jak jeden mowi, ze widzi, ze czegos nie ma a drugi tlumaczy, ze rozumie iz to czego nie ma wlasnie jest dowodem na istnienie, to ja wiem, ze cos z pewnoscia jest nie tak
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A jeszcze najlepiej kierowac sie wiedzeniem Czyli, ze jak jeden mowi, ze widzi, ze czegos nie ma a drugi tlumaczy, ze rozumie iz to czego nie ma wlasnie jest dowodem na istnienie, to ja wiem, ze cos z pewnoscia jest nie tak Znaczy, że chorować trzeba, by być zdrowym!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kto pyta? Ma maniek,mlodszy kolega Tegoż się właściwie nie obawiam. Ludzki ma charakter. Coś zapanował syndrom kakakasku. Wpasuję się w ogólny trend. Dadasna A co jest jeszcze do wzięcia?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
A jeszcze najlepiej kierowac sie wiedzeniem Czyli, ze jak jeden mowi, ze widzi, ze czegos nie ma a drugi tlumaczy, ze rozumie iz to czego nie ma wlasnie jest dowodem na istnienie, to ja wiem, ze cos z pewnoscia jest nie tak czym jest wiedzenie ? to dobre dla młodych , intelektualistów , ja wolę rozumieć ;D
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaraz, zaraz. Rozumieć, że... nie wiem, czy raczej rozumieć, że... wiem. Ja- skoro o wołach mowa- wolę używać.
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Zaraz, zaraz. Rozumieć, że... nie wiem, czy raczej rozumieć, że... wiem. Ja- skoro o wołach mowa- wolę używać. niczego innego się nie spodziewałem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A jeszcze najlepiej kierowac sie wiedzeniem Czyli, ze jak jeden mowi, ze widzi, ze czegos nie ma a drugi tlumaczy, ze rozumie iz to czego nie ma wlasnie jest dowodem na istnienie, to ja wiem, ze cos z pewnoscia jest nie tak czym jest wiedzenie ? to dobre dla młodych , intelektualistów , ja wolę rozumieć ;D Wiedzenie to rozumienie tego co sie widzi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
A jeszcze najlepiej kierowac sie wiedzeniem Czyli, ze jak jeden mowi, ze widzi, ze czegos nie ma a drugi tlumaczy, ze rozumie iz to czego nie ma wlasnie jest dowodem na istnienie, to ja wiem, ze cos z pewnoscia jest nie tak czym jest wiedzenie ? to dobre dla młodych , intelektualistów , ja wolę rozumieć ;D Wiedzenie to rozumienie tego co sie widzi '' fajny film wczoraj widziałem '' idę pojeździć póki pogoda sprzyja
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Ps. Starość we wszystko wierzy. Wiek średni we wszystko wątpi. Młodość wszystko wie. - Oscar Wilde D
|
|
|
|
|
|
|
|
|