Radzio
Go
|
Krytykować każdy potrafi, ale rozwiązania podać, to jakoś ciężko idzie... ...A nawet jak znajdzie się ktoś i poda rozwiązanie (co jest rzadkością), to Zgnoją, wyśmieją, wariata zrobią i to bez litości, bo rządzą, albo decyzyjne są miernoty. To taki cywilizowany mechanizm obronny przecież, powszechnie wykorzystywany tam i tu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
truja o tym od rana w trojce
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ale nic się nie stało... Widziałam go w telewizji jaki był roztrzęsiony...
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Wielce "zasłużony" towarzysz jak czytam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O jaki polish style! Żyd judzi "polaczków" na Żyda! Klasyka.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A potem to nazywa się antysemityzm.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Naturalnie!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale nic się nie stało... Widziałam go w telewizji jaki był roztrzęsiony... Bo się te... no... "karwy" zlazły w nadmiarze.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Naturalnie! A jest do tego jakiś synonim,... może ludzkie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Reasumując, cyt.: "Im więcej dobra wspólnego, tym łatwiej i lepiej" - okradać to dobro nielicznym cwaniakom. Mogę to "przełożyć" na scenkę z polskich dróg. Prościutko jak tylko umiem. Otóż... kierujący pojazdami- szczególnie na "własnym podwórku"- "wią", że z dwóch pasów ruchu "robi się" jeden i- dla tubylców- wiadomo od zawsze, który odpada, a który zostaje. Z umiłowania "porządku" i "rozumienia" oraz z utrwalonym "przekażcie sobie znak pokoju" większość kierujących ustawia się na nieznikającym pasie znacznie wcześniej, zostawiając drugi pas cwaniakom właśnie, którzy w chwilę potem współtworzą jednoznaczne sytuacje towarzysko-kulturalne. A należy, mimo znaków, a raczej dzięki nim kontynuować jazdę- jak gdyby nigdy nic- dwoma pasami do końca i dopiero tam wykorzystać jakże przydatny "znak pokoju"(O, taki. " "), aby dalej kontynuować już jazdę jedynym, słusznym pasem. Sytuacji zatorowej na drodze to zbytnio nie poprawi, ale... ale wyeliminuje cwaniactwo. Amen Bo z rakiem można wygrać! Wasz Auto Czopek
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jazda na suwak najlepiej się sprawdza w takiej sytuacji, ale zawsze się jakaś "czarna owca" znajdzie i to dość często, aby...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A należy, mimo znaków, a raczej dzięki nim kontynuować jazdę- jak gdyby nigdy nic- dwoma pasami do końca
Tak się właśnie jeździ w Niemczech, do końca dwoma pasami, a potem przekładka jeden na jeden. Nie rozumiem dlaczego u nas nie ma takiego przepisu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jestem zdecydowany i nie chcę regulacji ograniczających własność prywatną i wypaczającą wolny rynek, a prawo o ruchu drogowym ułatwia poruszanie się po drodze, bo co by to było, gdybyśmy jeździli dowolną stroną jezdni...
|
|
|
|
|
|
|
|