Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Prof. Hartman o Kodeksie Etyki Lekarskiej (Przeczytany 4643 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
nie trawie tego faceta
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Mirek
Go
|
nie trawie tego faceta
Ja jestem jego fanem. To prawdziwy "uczony w piśmie" -> faryzeusz. Prawnuk rabina Warszawy, co się złotymi zgłoskami w historii Polski (zabory wtedy jeszcze były) zapisał. Nie wyczaiłem jeszcze po jakie licho do Palikota się pan prof. z UJ-tu zapisał, ale dojdę do tego.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pro-GMOwiec, w ksiazce "Jedz co chcesz" uzywa takich prymitywnych anaaogii, zeby namowic na GMO, ze zal rzyc sciska. "Bo sa telefony i komutery, wiec czemu nie gmo, przeciez to tez postep". Prymitywny populista jak dla mnie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Konsekwencją takiego myślenia- młodszy Kolego, jest realna szansa pozbycia się gili w zatokach, w tym zielonych. Tyle, że na samym myśleniu nie może się skończyć, bowiem wtedy... mogę się mylić. nie trawie tego faceta
Ja jestem jego fanem. To prawdziwy "uczony w piśmie" -> faryzeusz. Prawnuk rabina Warszawy, co się złotymi zgłoskami w historii Polski (zabory wtedy jeszcze były) zapisał. Nie wyczaiłem jeszcze po jakie licho do Palikota się pan prof. z UJ-tu zapisał, ale dojdę do tego. Nie tylko on się do handlarza wódą zapisał. Przepraszam, Producenta. Być może obowiązuje zasada: "Idź złoto do złota".
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Pro-GMOwiec, w ksiazce "Jedz co chcesz" uzywa takich prymitywnych anaaogii, zeby namowic na GMO, ze zal rzyc sciska. "Bo sa telefony i komutery, wiec czemu nie gmo, przeciez to tez postep". Prymitywny populista jak dla mnie.
No i jak na faryzeusza przystalo, ma czelność publicznie ubolewać nad faktem, iż w szkołach logiki się nie naucza.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No i jak na faryzeusza przystalo, ma czelność publicznie ubolewać nad faktem, iż w szkołach logiki się nie naucza. Fakt. Ucząc logiki należy ją umieć. Znaczy itoito wypada umieć, a jeszcze lepiej... rozumieć. I "odwoalowuję". Pro-GMOwiec, w ksiazce "Jedz co chcesz" uzywa takich prymitywnych anaaogii, zeby namowic na GMO, ze zal rzyc sciska. "Bo sa telefony i komutery, wiec czemu nie gmo, przeciez to tez postep". Prymitywny populista jak dla mnie.
Poniższy cytat tyczy się powyższej wypowiedzi Zyona. Konsekwencją takiego myślenia- młodszy Kolego, jest realna szansa pozbycia się gili w zatokach, w tym zielonych. Tyle, że na samym myśleniu nie może się skończyć, bowiem wtedy... mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|