Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wywary są znakomite, ale jako źródło komórek macierzystych? Ciekawe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiem, że z żółtek (pisał to dr Kwaśniewski) mogą powstać wszystkie komórki organizmu. Żółtko w regeneracji tkanek i narządów jest najbardziej uniwersalne.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli co? Będą nam sztucznie w próbówkach nowe narządy hodować?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To zależy, czy do dohtora się chodzi, czy unika jak ognia. Niektórzy z nudów zaczynają, aby mieć chociaż coś niegroźnego do leczenia, aby sąsiadom się pochwalić i gwałtownie później podupadają na zdrowiu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj rozmawiałam z moją pracownicą na temat choroby tarczycy. Ona ma liczne guzki na tarczycy. musi zrobić badanie biopsję za 200 zł. Potem musi się zdecydować albo na operację , albo na terapię jodem... z takich osób lekarze żyją...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najpierw niech się podtruje jodem, bo często jest to skuteczne, jak dobry fachowiec zaleci.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też tak słyszałam. Ale ponoć nie na wszystkich ten jod działa...no ale to na szczęście nie mój problem... Moja tarczyca już swoje przeszła...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Te komórki macierzyste to całkiem ciekawy temat - ostatnio u szczurów wątroby z nich wyhodowali! Moritz cos kiedys pisal o tym jak sie moga komorki "zwinac" do wczesnej formy ale nie pamietam jak ona sie zwie i potem wyksztalcic w to co potrzebne.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Zyon, też to czułam od początku, ale nie pisałam, bo on zawsze się może wyprzeć. Teresa pisała, że nieraz jednocześnie tam 5 "ofiar dr Kwaśniewskiego" pisało z tego samego IP. Ale najczęściej ma on IP mobilne i nicka też ma mobilnego... Jak on dokładnie mnie śledzi na tym Forum...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i furda z nim... To jest tak rzadko stosowane słowo, że tutaj zbieg okoliczności praktycznie nie jest możliwy, tym bardziej, że on(i) piszą na jedną i tą samą śpiewkę. Tylko medycyna konwencjonalna "może" nas uratować...przynajmniej naszą kasę może zabezpieczyć...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wszyscy zezuja na to forum, cebulak, brufcio, molka, i pare innych osob zza miedzy heheh. Kiedys tutaj dla mnie tez byla zamiedza
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dorosły facet Stuknięty gość co? Ale oczywiście w superekstrazajebisty sposób.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i furda z nim... To jest tak rzadko stosowane słowo, że tutaj zbieg okoliczności praktycznie nie jest możliwy, tym bardziej, że on(i) piszą na jedną i tą samą śpiewkę. Tylko medycyna konwencjonalna "może" nas uratować...przynajmniej naszą kasę może zabezpieczyć... Tak, dokladnie styl ten sam i sposob argumentacji. Na DD tez nikomu sie nie udalo od Bruforda wydusic konkretu w zasadzie, tylko same ogolniki.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Oczywiście wiesz, że to działać może jako kamuflaż
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawi mnie on...czy rzeczywiście pracuje on w tzw. służbie zdrowia, czy jest tylko opłacanym trollem...W różnych komentarzach pod artykułami dietetycznymi są też takie (pewnie jego) "furdalne" wypowiedzi... Nudne zajęcie, tak cały dzień zrzędzić na to DO i wszelkie alternatywne metody leczenia...
|
|
|
|
|
|
|
|