Mirek
Go
|
tyle już zszedłeś z wagi, Mirku????? czy tyle masz w planach?? Ale sposób niezły tylko nie wiem czy wszystko co naszemu organizmowi potrzebne dostarczymy w ten monotonny sposób. Chociaż i dr Kwaśniewski pisał , że właściwie można jeść dobrze zbilansowaną potrawę cały dzień, ale czy cały tydzień naprzykład....?
90 to mój piękny plan. Startowałem ze 106. To zwiększenie masy zupy żółtkowej Teresy u mnie nie ma miejsca. Taką ogólną refleksję napisałem. Jednak wiem, że byłoby to skuteczne zmniejszanie wlasnej nadwagi. Żywię się bardziej urozmaicenie. Może nawet za bardzo... dlatego pewnie jest teraz 102, a nie 92 na przyklad.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak się sprawa ma, że jesteś facet na 102...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Otóż to. Nadal masz, Mirku, wsparcie w realizacji, a może już w utrzymaniu zrealizowanego planu?
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
A kurki wczoraj u nas były na kolację... Rok minął. Znowu kurki w lesie są.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak je robicie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak je robicie?
Same rosną
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak je robicie?
Same rosną Fakt.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
A kurki wczoraj u nas były na kolację... Rok minął. Znowu kurki w lesie są. Byłem wczoraj. Nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kurczę blade, żartują oni czy co?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie ma kurek, nie ma jajek, bieda...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co jest?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chudy twaróg i margaryna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
W radiu reklamowali margarynę, a nasz wnuk mówi "ja wiem co to jest, to jest to co my dajemy w przedszkolu do pizzy"... Sami takie małe pizze robią, a pani zanosi je do pieca. Uczą dzieci od podstaw "zdrowego" jedzenia... a dziś Pani Prezydentowa - '' że trza rozwijać program in vitro , bo coraz więcej par ....... '' .... hmmm .. nie taniej będzie dać im jeść ? ! ( zasiąść ''przy stole'' )
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W radiu reklamowali margarynę, a nasz wnuk mówi "ja wiem co to jest, to jest to co my dajemy w przedszkolu do pizzy"... Sami takie małe pizze robią, a pani zanosi je do pieca. Uczą dzieci od podstaw "zdrowego" jedzenia... a dziś Pani Prezydentowa - '' [i]że trza rozwijać program in vitro , bo coraz więcej par ....... Nuu trzeba, trzeba. Aby więcej szaf gdańskich rozpleniać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakich szaf?
|
|