Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Popelniane bledy w poczatkowym okresie DO (Przeczytany 12383 razy)
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dokładnie tak jest. Jeśli komu "nie działa" Dieta Optymalna, to niech pretensje ma wyłącznie do siebie, albo skorzysta z pomocy doświadczonych Optymalnych.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Dokładnie tak jest. Jeśli komu "nie działa" Dieta Optymalna, to niech pretensje ma wyłącznie do siebie, albo skorzysta z pomocy doświadczonych Optymalnych. Święte słowa
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To było jeszcze przed tym, gdy zdecydowali, aby łeb urwać i Stowarzyszeniu, i Adamowi Janemu, i Dr-owi Kwaśniewskiemu. Częściowo się udało, ale jak zwykle nie do końca...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
*Z historią jest tak, że będą zainteresowani, aby jednak powtarzała się i powtarzała się i... . *- To uniwersalne spostrzeżenie, które z poniższym(dla większości powyższym ) ma przypadkowy związek. ... naszło mnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To było jeszcze przed tym, gdy zdecydowali, aby łeb urwać i Stowarzyszeniu, i Adamowi Janemu, i Dr-owi Kwaśniewskiemu. Częściowo się udało, ale jak zwykle nie do końca... Zbliża się "konieczne do wprowadzenia rewolucyjnych zmian" 50 lat...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Znowu rewolucja? To ja wyjeżdżam
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znowu rewolucja? To ja wyjeżdżam Ale zupełnie nowa- niekomunistyczna.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znowu rewolucja? To ja wyjeżdżam No ale to nie będzie taka rewolucja, że wstąpimy na działo...i się będzie działo...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ja nie lubię żadnych rewolucji, czym nudniej tym lepiej
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tytuł wątku można by rozszerzyć nieco o zwrot "i kontynuowanym okresie DO". -Przemysław Pala wspominał coś o trudnościach w przeprowadzaniu badań- domyślam się, że chodzi o te medyczne. Ale to było przecież kilkanaście lat temu! -Przemysław Pala wyznaczył jedynego na stu, który radzi sobie z dietą. Ale to było przecież kilkanaście lat temu! Tyle tytułem wstępu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz jest gorzej, bo inteligencja spada z każdym pokoleniem, więc jeden na tysiąc będzie zadawalające...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale ja nie lubię żadnych rewolucji, czym nudniej tym lepiej Mam nadzieję, że nie, że tak Ci się tylko powiedziało... Ja lubię spokój, lenistwo i schematy, ale na nudę miejsa brak, chyba , że planowaną
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Teraz jest gorzej, bo inteligencja spada z każdym pokoleniem, więc jeden na tysiąc będzie zadawalające... Aż się obejrzałem. Ok, pracowity mam dziś dzień, więc "zasiałem" i ... zbiorę. Dopóki "netii" serwerów dostępowych starczy. Ilu lekarzy, tych optymalnych i tych zadeklarowanych, radzi sobie z własnym żywieniem- jeden na tysiąc? Badania i trudności w prowadzeniu ich zgodnie z przepisami. Mój Przyjaciel nie miał żadnych problemów, aby dzień w dzień prowadzić badania na Sobie, żonie, dziecku. Jestem pewien, że decyzje podejmował samodzielnie i bez pruderii dodam, że przepisy miał prawdopodobnie gdzieś(być może zna lepsze miejsce na ich lokalizację ). Rozumiem, że przeciętny Żywieniowiec DOptymalny w pośpiechu wkracza w ŻO- bo tam nie ma potrzeby liczenia, prowadzenia notatek, wyciągania z nich wniosków(ja je uważam za prace badawcze). Na tym polega przeciętność. Jednak lekarz, bądź lekarka wypadałoby, aby badania prowadzili stale a "...nie na początku...", skoro wyleczenie może następować po dłuższym okresie stosowania DO (nie napiszę kto powinien być głównym Bohaterem własnych badań), ponieważ są odpowiedzialni za poprawne sterowanie "odruchem bezwarunkowym"- jakim jest żywienie. Szkolenia doradców żywieniowych i egzamin potwierdzający zrozumienie zagadnienia, aby nie "hodować" kolejnych szamanów, powinny opierać się na notatkach(tych najnudniejszych) własnych i kandydatów. Notatkach dobowego gospodarowania Energią. Jeżeli chciałbym z kimkolwiek kiedykolwiek płynąć, to nie po to żeby ... popłynąć. A! Przy okazji. Mój Poseł będzie miał niepowtarzalną okazję sprawdzić, czy potrafi naprawić to, co "wie jak naprawić". A przynajmniej przypilnować.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|