Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: wątróbka czosnkowo - sezamowa (Przeczytany 26234 razy)
|
RG
Go
|
No nic, spróbuję z tą śmietaną
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
renia
|
I co, dobra watrobka byla...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
RG
Go
|
Pyszna, tylko musiałem się naobierać żyłek i śmietany już nie dodałem bo bałem się, że może się coś zepsuć Bedę miał jeszcze na jutro i pojutrze po 150g Teraz wydłubuję ziarna sezamu z zębów bo dałem ich 30g
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Też lubię sezam
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Zofijeczko, dopiero teraz przeczytałam pod Twoim przepisem na wątrobkę - w miesieczniku "Optymalni", że wstawilaś go za moją i Teresy namową. Sympatyczne to i danie pięknie się tam prezentuje. Super...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Reniu bo czyż nie? Sezam jak najbardziej zjadliwy i na surowo więc to już tylko kwestia smaku czy lubi się bardziej czy mniej przyprażony- za późno na odpowiedź dla RG ale się szczęśliwie udało
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|
|