Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wczoraj wieczorem przed snem wypilem sobie szklanke soku porzeczkowego wlasnej roboty. Rano mycie zebow nie bylo przyjemne,,,
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Tak dla ścisłości dodam, że wszyscy w tej Rodzinie mają zęby zdrowe, a pewien trzynaścielatek nigdy nie był u dentysty - wypadające mleczaki, jak perły bez skazy! A wszystko dzięki Wielkiemu Doktorowi z WŁOCŁAWKA!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Odkąd wywaliłem mleko i zboża, czyli od ponad 11 lat, nie było potrzeby nic robić w mojej jamie. Na początku kilka razy usuwałem tzw. kamień, a i to odeszło w siną dal... Ale po prawdzie zębiska nigdy bardzo mi nie dokuczały, nawet jak jadłem kilka bochenków chleba dziennie, popijając kilkoma litrami mleka.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak dla ścisłości dodam, że wszyscy w tej Rodzinie mają zęby zdrowe, a pewien trzynaścielatek nigdy nie był u dentysty - wypadające mleczaki, jak perły bez skazy! A wszystko dzięki Wielkiemu Doktorowi z WŁOCŁAWKA! Jakież to proste! A jak łatwo popsuć.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Odkąd wywaliłem mleko i zboża, czyli od ponad 11 lat, nie było potrzeby nic robić w mojej jamie. Na początku kilka razy usuwałem tzw. kamień, a i to odeszło w siną dal... Ale po prawdzie zębiska nigdy bardzo mi nie dokuczały, nawet jak jadłem kilka bochenków chleba dziennie, popijając kilkoma litrami mleka.
Tempe powinny być za to- nieco.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tempe powinny być za to- nieco. W sensie: nie ostre? I to jak! 5 lub 6 razy dziennie bochenek i butelka.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no ja zdazylem sobie popsud troche, ale od dawna juz nie chodze tez do dentysty, co zaplombowane to zaplombowane
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Tempe powinny być za to- nieco. W sensie: nie ostre? I to jak! 5 lub 6 razy dziennie bochenek i butelka. Przepraszam, ale samodzielnego myślenia po zębach spodziewał się nie będę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tempe powinny być za to- nieco. W sensie: nie ostre? I to jak! 5 lub 6 razy dziennie bochenek i butelka. Przepraszam, ale samodzielnego myślenia po zębach spodziewał się nie będę. Nie ma za co, szkliwo ma twardość topazu
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Koła młyńskie nie są ostre. Do chleba musiało być coś jeszcze. Nie mam na myśli mocno przypalonej skóry.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Koła młyńskie nie są ostre. Do chleba musiało być coś jeszcze. Nie mam na myśli mocno przypalonej skóry. Do chleba - margalina
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ładna historia- pisana. Grunt, że zęby ocaliłeś.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ładna historia- pisana. Grunt, że zęby ocaliłeś. Ba! Jeden skubany, przewidział zdarzenia i nigdy się nie wyrżnął.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy w sensie- "nie wziął w dupę".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy w sensie- "nie wziął w dupę". Tego nie jestem pewien. Może właśnie wziął, jako mleczno-juwenilna forma?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! Nie chciał się uczyć na własnych błędach- tchórz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A! Nie chciał się uczyć na własnych błędach- tchórz. Śmierdzący! Może to i lepiej?
|
|
|
|
|
|
|
|