Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Ponoć miłe zwierzątko... (Przeczytany 11223 razy)
|
adamel
Go
|
Otóż założyłem nowy trawniczek... Stary był już kompletnie zachwaszczony. Przekopałem 5 arów, przygotowałem, jak trzeba, nakupiłem odpowiednie do lokalizacji nasionka różnorakich traw, młoda trawka zaczęła wschodzić i d... Pojawiło się chronione prawem zwierzątko w postaci prześlicznych kopczyków. Jasna i niespodziewana (...) mnie wzięła. Przy starym pędraczków nie szukał, a teraz masz - nabrał apetytu akurat u mnie. Kilka lat temu wypróbowałem przeróżnych metod, z wyjątkiem napalmu i bomby wodorowej, a ta cholera - nic. Wiatraczki i inne odstraszacze dźwiękowe stanowią dla niego muzykę pop. Petardy lubi, widocznie po szkoleniu militarnym. Czy ktoś ma jakiś sposób?
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Według pewnego internauty potrzeba do tego 4 butelek piwa.
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
Też to przerabiałam. Wiatraczki, karbidy i cuchnące śledzie nie pomogły. Dopiero jak mi zrujnował cały trawnik usłyszałam o „Pożegnanie z kretem” firmy Zielony Dom. Zastosowałam i mam spokój. Polecam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Otóż założyłem nowy trawniczek... Stary był już kompletnie zachwaszczony. Przekopałem 5 arów, przygotowałem, jak trzeba, nakupiłem odpowiednie do lokalizacji nasionka różnorakich traw, młoda trawka zaczęła wschodzić i d... Pojawiło się chronione prawem zwierzątko w postaci prześlicznych kopczyków. Jasna i niespodziewana (...) mnie wzięła. Przy starym pędraczków nie szukał, a teraz masz - nabrał apetytu akurat u mnie. Kilka lat temu wypróbowałem przeróżnych metod, z wyjątkiem napalmu i bomby wodorowej, a ta cholera - nic. Wiatraczki i inne odstraszacze dźwiękowe stanowią dla niego muzykę pop. Petardy lubi, widocznie po szkoleniu militarnym. Czy ktoś ma jakiś sposób?
Pokochać
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
byl taki odcinek krecika, gdzie dziadkowi popsuli ogrodek a on kupil taki specyfik co sie wlewalo do kopca i taka czaszka wylatwala i wsysala kopiec.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Fretka płci żeńskiej załatwi sprawę w mig! Albo cierpliwa i sprytna kotka.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fretka płci żeńskiej załatwi sprawę w mig! Albo cierpliwa i sprytna kotka. Podobno nawet ściółka spod fretek, po garści na kopczyk. I tak już d...a z trawniczka, to małego teriera puść na weekend, dansk/svensk gardhund też da radę
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...Przekopałem 5 arów,...
... o bosze, tyle to ja nie mam! ... Przy autobanach kopczyków jest dostatek, znaczy trawniczków tam być nie powinno?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Lat temu zzz >10 widywałem, potem jakoby przestałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|