Blackend
|
"Jak nie chorować" musiałem dać do klejenia i to po pierwszym czytaniu Ale nie narzekam, cieszę się, że w ogóle wydrukowali
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
"Jak nie chorować" musiałem dać do klejenia i to po pierwszym czytaniu Ale nie narzekam, cieszę się, że w ogóle wydrukowali Bo w wannie sie nie czyta
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
W wannie może porazić!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie tak mi się skojarzyło (bez związku z tematem) z Dietą Optymalną i psem z Różowej Pantery! Pamiętacie tę scenę? Czy pana pies gryzie? Nie! Pies rzuca się na inspektora i kąsa dotkliwie! Mówił pan, że nie gryzie! Ale to nie jest mój pies! Czyli: Panie Doktorze, czy pańska dieta jest szkodliwa? NIE! (...)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W wannie może porazić!
Jeśli się czyta w wersji elektronicznej...
|
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
ehhh jak mam ciagle na cos ochote to gdzie tu myslec o glodowce jednodniowej... Będę obserwować swój organizm..
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Będę obserwować swój organizm..
Rozsądne podejście.
|
|
|
|
|
|
|
optymalna2008
Go
|
ehhh jak mam ciagle na cos ochote to gdzie tu myslec o glodowce jednodniowej... Będę obserwować swój organizm..
Obserwuj, z czasem będziesz wiedziała mniej więcej ile białka potrzebujesz i węglowodanów. Ja ile czego zjadam liczyłam przez pierwsze 2 lata, później już nie musiałam, do dziś dnia licze tylko węglowodany, a białka i tłuszczu jem tyle aby nie byc głodną, jednak jeśli nie czuje głodu a wiem tak na "oko" że zjadłam za mało białka bo z 20-30 gram to dojadam jeszcze odrobinę.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Nasunęło mi się jeszcze jedno pytanie: Czy powinnam liczyć w dobowy bilans białko z warzyw?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To zależy ile kilogramów tych warzyw zjadasz.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Procz ziemniakow jem ok 100-150 gram innych warzyw. Jeśli miałabym nie liczyć z tego białka czasem na 1 gr białka miałam więcej węgli. Więc może dlatego tyje ? Kolejne 300 gram w góre od czasu jak odstawiłam majonez i ograniczyłam tłuszcz do ok 130 gram. ;/
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może białka za wiele?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A może waga należna jest nieco wyższa od "wymarzonej"?
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Niestety moja waga nadal idzie w górę. Co mnie zdziwiło to to, że moja skóra zmieniła się na gorsze. Pojawił mi się cellulit? Nawet na rękach, łydkach, brzuchu. Przez i moje samopoczucie jest złe, a powinno być na odwrót, prawda? Waga w ogóle dziwnie mi rośnie, przez parę dni cisza,a nagle z dnia na dzień pół kilo więcej. ... Czy ktoś też tak przechodził początki z tym żywieniem? Ostatnio mam mniej więcej takie menu (wiadomo, czasem coś ulegnie modyfikacji, ale wszystko liczę w myślach lub na kartce) śniadanie:2 jaja, 30 gr wiórek kokosowych, 50 gr twarogu półtł., mus z 3-4 śliwek z sadu, na wpół dojrzałych, smalec 50 -100 gr obiad: frytki z 100-130gr ziemniaka, smalec do 100 gr, 1 kiełbasa ok 100-130gr lub jakiejś inne mięso wieprzowe, trochę surówki z ogórków kiszonych lub buraczki starte. Co sądzicie o tym, jak jem? Już prawie 2 miesiące jestem na Żo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niestety moja waga nadal idzie w górę. Co mnie zdziwiło to to, że moja skóra zmieniła się na gorsze. Pojawił mi się cellulit? Nawet na rękach, łydkach, brzuchu. Przez i moje samopoczucie jest złe, a powinno być na odwrót, prawda? Waga w ogóle dziwnie mi rośnie, przez parę dni cisza,a nagle z dnia na dzień pół kilo więcej. ... Czy ktoś też tak przechodził początki z tym żywieniem? Ostatnio mam mniej więcej takie menu (wiadomo, czasem coś ulegnie modyfikacji, ale wszystko liczę w myślach lub na kartce) śniadanie:2 jaja, 30 gr wiórek kokosowych, 50 gr twarogu półtł., mus z 3-4 śliwek z sadu, na wpół dojrzałych, smalec 50 -100 gr obiad: frytki z 100-130gr ziemniaka, smalec do 100 gr, 1 kiełbasa ok 100-130gr lub jakiejś inne mięso wieprzowe, trochę surówki z ogórków kiszonych lub buraczki starte. Co sądzicie o tym, jak jem? Już prawie 2 miesiące jestem na Żo. Albo nie piszesz prawdy, albo daj sobie spokój z ŻO.
|
|
|
|
|
|
|
|