ania12345
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O jajkach usłyszałem tak: "...O tym było wiadomo dwadzieścia lat temu..." a powinno być tak - "...ja się o tym dowiedziałam dwadzieścia lat temu...". Dziś zjadłem jajecznicę na ... podgardlu z dodatkiem dwóch jeszcze składników chemicznych i co? Pisać mi się chce, węgiel przewalać mi się chce, poganiać po lesie mi chce się, w ogóle chce mi się. A pani doktor tego mi wzbrania, bo jajecznicy jeść odmawia- czy na prawdę warto?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie również rano się chce
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Do węgla przystąpię... zaraz. Praktycznie wszystko na "faktycznie martwym ciągu" i "końskich kopytach"(tak twierdzą koledzy- komusi "sportowcy-debilki" ), bo łokietek- wiadomo, to szkolna wymówka.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do węgla przystąpię... zaraz. Praktycznie wszystko na "faktycznie martwym ciągu" i "końskich kopytach"(tak twierdzą koledzy- komusi "sportowcy-debilki" ), bo łokietek- wiadomo, to szkolna wymówka. A jaki tonaż nabyłeś i przerzucisz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na komuszych treningach bywało więcej, a teraz... dość.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mnie również rano się chce mam podobnie,a z wieczora ide spac. Zaden ze mnie nocny marek ;D
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie również rano się chce mam podobnie,a z wieczora ide spac. Zaden ze mnie nocny marek ;D A ja mogę tak i tak A w razie konieczności w ogóle
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
dobrze, ze nie "zamiast"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja o 1-2 w nocy lub rano,jak kto woli juz spie. A poznalem taka 'jedna' nocna 'marke' inna sprawa,gdy wracam o tej porze z imprezki,wtedy i o tej porze jak chce,to moge Noc ogolnie jest od spania,a (po)ranek od b...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja o 1-2 w nocy lub rano,jak kto woli juz spie. A poznalem taka 'jedna' nocna 'marke' inna sprawa,gdy wracam o tej porze z imprezki,wtedy i o tej porze jak chce,to moge Noc ogolnie jest od spania,a (po)ranek od b... ...abrania się w wynglu?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przecież to cudowny "martwy ciung" popołudniowy jest.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja o 1-2 w nocy lub rano,jak kto woli juz spie. A poznalem taka 'jedna' nocna 'marke' inna sprawa,gdy wracam o tej porze z imprezki,wtedy i o tej porze jak chce,to moge Noc ogolnie jest od spania,a (po)ranek od b... Pies właśnie wtedy porządną kość przynosi.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja o 1-2 w nocy lub rano,jak kto woli juz spie. A poznalem taka 'jedna' nocna 'marke' inna sprawa,gdy wracam o tej porze z imprezki,wtedy i o tej porze jak chce,to moge Noc ogolnie jest od spania,a (po)ranek od b... ...abrania się w wynglu? Za dnia czarne bardziej rzuca sie w oczy
|
|
|
|
|
|
|
|