Autor
|
Wtek: Niesamowita metamorfoza Marka K. (Przeczytany 120883 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
Poza tym człowiek tak ma, że koncentracja pracuje mu "falowo": to jest, to odpoczywa i wtedy (jednak) czyta mechanicznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Czyli pół roku w Arkadii, raz przeczytać i geniusz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie rozumiem teraz Ciebie Teresa... chyba piszesz coś innego niż Ci podświadomość podpowiada... Geniuszami my nigdy nie będziemy, chociaż rozwijać się powinniśmy przez całe życie. Geniuszem to jest DR KWAŚNIEWSKI.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Poza tym człowiek tak ma, że koncentracja pracuje mu "falowo": to jest, to odpoczywa i wtedy (jednak) czyta mechanicznie.
Jest jeszcze coś. Człowiek nowy na DO doświadcza szeregu zmian fizjologicznych, które pojawiają się w różnym czasie, ponowne czytanie utwierdza go, że te przewidziane z góry zmiany, są planowe, co wzmaga zaufanie i chęć kolejnych takich doświadczeń.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie rozumiem teraz Ciebie Teresa... chyba piszesz coś innego niż Ci podświadomość podpowiada... Geniuszami my nigdy nie będziemy, chociaż rozwijać się powinniśmy przez całe życie. Geniuszem to jest DR KWAŚNIEWSKI. Jasne. Nie wątpię.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jest jeszcze coś. Człowiek nowy na DO doświadcza szeregu zmian fizjologicznych, które pojawiają się w różnym czasie, ponowne czytanie utwierdza go, że te przewidziane z góry zmiany, są planowe, co wzmaga zaufanie i chęć kolejnych takich doświadczeń. Oczywiście, to też
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak to pięknie, że są ludzie, którzy chcą bezinteresownie pomagać i tacy, którzy potrafią za okazaną im pomoc dziękować...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Warto pomagać!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Warto pomagać! Mój Przyjaciel doszedł prawdopodobnie do podobnego wniosku, ale nieco wcześniej- skoro niósł pomoc. Jak to pięknie, że są ludzie, którzy chcą bezinteresownie pomagać i tacy, którzy potrafią za okazaną im pomoc dziękować... Frajda jest dopiero wtedy, gdy ktoś sam sobie udzieli pomocy. Staje wtedy przed lustrem i ... dziękuje.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Racja Radziu! Co do pomagania, to wychodzi się w większości przypadków jak "Zabłocki na mydle", ale z drugiej strony - nigdy nie wiadomo skąd pomoc przyjdzie, gdy jest potrzebna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Racja Radziu! Co do pomagania, to wychodzi się w większości przypadków jak "Zabłocki na mydle", ale z drugiej strony - nigdy nie wiadomo skąd pomoc przyjdzie, gdy jest potrzebna. Czasami niektorzy pomagaja wrecz wbrew woli tego, ktoremu sie pomaga
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
No, a taki ciężki kaliber jak Jarmołowicz na przykład. Otrzymał bezinteresowną pomoc, założył sobie geszefcik z DO za darmochę, nie wyszło, bo się nie umiało, więc skąd ta nienawiść? Wymieniać dalej "tenorów", czy jeden starczy? Bladego pojęcia widocznie nie miał, co tak n a p r a w d ę znaczy "bezinteresowna pomoc". A co do kolejnych "tenorów", ci też będą ofiarami- bo to taka fajna dieta jest... dla ludzi. Gdzie jest Dobrze i Poprawnie skalkulowany zysk, jakieś niewielkie straty- naprawdę niewielkie- można uwzględnić. Choć ja wiem, że nie powinno być strat.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Co się weźnie (w kość) od jednej żony to się drugiej może oddać?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Cała przyjemność po mojej stronie. Witam wszystkich forumowiczów . (wreszcie mam taką okazję ) Zaglądam tu regularnie od jakiegoś czasu. Pozdrawiam optymalnie Marek
|
|
|
|
|
|
|
|
|