renia
|
Witam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Do "chudzielca", to jeszcze kilka kilosów brakuje... Witajcie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do "chudzielca", to jeszcze kilka kilosów brakuje... Witajcie Mimo wszystko zmiana spektakularna Wiesz, interesuję się motoryką, proporcjami sylwetki, generalnie możliwościami ludzkiego ciała. Jeśli to nie tajemnica, to powiedz, ile masz wzrostu? Czytałem Twój list i oglądałem film, ale mi umknęło...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nieoptymalny M również wita
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Cześć Marku, witaj.
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
(...) Jeśli to nie tajemnica, to powiedz, ile masz wzrostu? Czytałem Twój list i oglądałem film, ale mi umknęło... 182cm
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Nieoptymalny M również wita Cześć Marku, witaj. Witam i pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
(...) Jeśli to nie tajemnica, to powiedz, ile masz wzrostu? Czytałem Twój list i oglądałem film, ale mi umknęło... 182cm Dzięki. Tyle samo co ja, tak myślałem Będę milczał jak grób.
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Dzięki. Tyle samo co ja, tak myślałem Będę milczał jak grób. A ktoś kazał milczeć?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki. Tyle samo co ja, tak myślałem Będę milczał jak grób. A ktoś kazał milczeć? Profilaktycznie
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dzień dobry Panie Marku List u mnie przeczytało już prawiw 2 tys. osób.
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Dobry Wieczór Pani Tereso. Bardzo mi miło. Jeśli tylko niewielkiemu % tych osób moja historia pozwoli podjąć właściwe decyzje lub wyciągnąć odpowiednie wnioski, to będę szczęśliwy, bo będzie to oznaczało, że ilość energii odebranej jest większa niż ilość tej włożonej przeze mnie... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pana historia jest wręcz malownicza. Może warto ją rozwinąć do większej publikacji? Optymalni jeszcze długo nie dogonią liczby publikacji "opartych" na piramidzie IZIŻ. Potrzeba równowagi by się zdała
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Pana historia jest wręcz malownicza. Może warto ją rozwinąć do większej publikacji? (...) Troszkę dłuższą wersję wysłałem do "Optymalnych"... We wrześniowym numerze jest pierwsza część...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Myślałam o dwustustronicowej
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Myślałam o dwustustronicowej Trochę ponad 200 stron miała moja praca dyplomowa... ale to było dawno temu... Może moje "nowe" - optymalne życie dopisze kolejne strony i kiedyś to pozbieram w jakąś całość... Nie wykluczam
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nieoptymalny M również wita O tak o? A jaki M, 4esowy?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|