|
|
|
Gavroche
|
Marku, jeśli tu zaglądasz interesuje mnie jak teraz wygląda Twoja dieta w stosunku do tego co jadłeś na początku drogi, ale już na DO. Chciałbym sobie zobrazować ile jadł duży chłop, a ile je pomniejszony Jeśli można.
|
|
|
|
|
|
|
Marek Konopka
Go
|
Wiele się nie zmieniło... Teraz trochę eksperymentuję ze zwiększeniem ilości tłuszczu... ale to kwestia ostatnich kilku dni i niewiele mogę na razie powiedzieć... Jeśli będzie coś ciekawego w tym temacie, to podzielę się taką informacją...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziękuję i pozdrawiam. W dzisiejszym świecie jest to możliwe - uzyskać tyle dobra od kogoś, kogo nie miało się jeszcze okazji do tej pory spotkać osobiście... ...ale ten dzień nadchodzi ...i bardzo się na to spotkanie cieszę Otóż to. Odwiedzi ktoś ze Śląska Pomorze na majówkę?
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Otóż to. Odwiedzi ktoś ze Śląska Pomorze na majówkę? Do maja 2002 mieszkałem w Rybniku, ale nie mam pewności czy to się liczy. Tak czy owak, na zjeździe Pomorskich Optymalnych będę. Osobiście.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To znaczy, że Ty będziesz i Marek?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Aktywnych przybywa. Forum odżywa. Dobrze mi tak.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aktywnych przybywa. Forum odżywa. Dobrze mi tak. Prima Aprilis...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Cały "aprilis".
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Mój ojciec też jest Marek i też waży ho ho ho... Czy te dwie wspólne cechy wystarczą, by powstał nowy wątek "Metamorfoza drugiego Marka" ?
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Mama się wyleczyć z 5 chorób nie daje. Nawet pani Zuzanna nie dała rady jej przekonać
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Witaj w klubie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Chyba trzeba Blackenda zasadę zastosować... Do znajomych się da, do rodziny jakoś tak nie tak...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...wiem coś o tym...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Można podarować książkę np. "Żywienie Optymalne" i odpowiedzieć na kilka pytań o ile będą zadane. Każda próba "nawracania" nie będąc powszechnie przyjętym autorytetem np. lekarzem (tak to działa niestety) spotka się z kontrą lub w najlepszym przypadku pobłażliwym uśmieszkiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znajomy stolarz zanurza końcówki wkrętów w margarynie... dzięki czemu "miękko wchodzą" w płyty meblowe... No przecież nie przyszło by mi do głowy, że dobra do jedzenia... Nie teraz... Moja powyższa (i już poniższa też) wypowiedź tyczyła się tego postu... Poważnie, bez kitu?
|
|
|
|
|
|
|
|