zofijeczka
Go
|
Syn Marka K., szczupły U mnie link się otwiera i dziś. Może trzeba mieć konto na FB? Nie znam się można też na okładce optymalnych zdaje się go zobaczyć. Taki chudzina - chłopiec w czapce.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Zlinka jak wyżej, że pewnien luz jest, a nie zamordyzm jakiś. For most of my last 5 years, I ate only meat and drank only water.
But currently,
I drink about 1-2 ounces of cream per day.
I very rarely have any cheese.
And I usually have some eggs at least once per week.
The rest is all meat.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mam nadzieje ze taka juz zostanie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Syn Marka K., szczupły U mnie link się otwiera i dziś. Może trzeba mieć konto na FB? Nie znam się można też na okładce optymalnych zdaje się go zobaczyć. Taki chudzina - chłopiec w czapce. A co to, chudzina to rzadkość jakaś? Pełno tego łazi, albo spaśluchów, nie ma tylko normalnych, atletycznych, muskularnych i wysportowanych.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No taka, chuda nasza szkapa , ale to telewizyjne odchudzanie szkodliwe łe
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mam nadzieje ze taka juz zostanie.
To jakaś rodzina czy cuś?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
To jakaś rodzina czy cuś? Rodzina LC.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to nie moja w takim razie.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
A co to, chudzina to rzadkość jakaś? Pełno tego łazi, albo spaśluchów, nie ma tylko normalnych, atletycznych, muskularnych i wysportowanych. mistrzowska puenta !
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Syn Marka K., szczupły U mnie link się otwiera i dziś. Może trzeba mieć konto na FB? Nie znam się Mam konto i Marka wśród znajomych. Otwiera się. Michała, syna Marka poznałem osobiście. To sympatyczny, inteligentny młody człowiek, szczupły i proporcjonalnie zbudowany.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
I bardzo dobrze
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja wczoraj w TVN style http://www.tvnstyle.pl/programy/cofnij-czas,12193.html (może powtórka będzie) oglądałem taki serial poradnikowy ,gdzie lekarz pomagają pacjentom! np wczoraj by facet 40 lat ( wyglądał jak mój dziadek ) i schudł 20 kilo. Ale nie tym rzecz. Profesorem jakim sposobem cofnął mu cukrzycę ( czy cofną to mam wątpliwości - dieta poza tym że jest papką niewiele się zmieniła ) ? Ano przeprowadził operację wyciął mu chyba 95 % żołądka, coś tam połączył i ominął ( jakiś bajpas ) , trzustkę ponacinał i eureka. Małżonka musi musi teraz do końca życia obiady w słoiczkach podawać ( przez rurkę papki). Okrzyknięto profesora geniuszem. Schudł ? Schudł.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
No wspaniała jest ta dieta wysokotłuszczowa ...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
No i tak jak anakin wstydzil sie powiedziec kogo opracowanie dalo takie a nie inne efekty. Honorowy z niego gosc
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wiadomo, anakin twierdzi, ze" "nazwisko "Kwasniewski" tez wywoluje zla asocjacje (niechec i smiech) u ludzi, wiec nie wiem czy warto wszedzie swiecic po oczach tym nazwiskiem,". hajfat lowcarb lepiej brzmi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|