Teresa Stachurska
Go
|
Na tyle ile jest informacji redaktor sobie mógł pozwolić?
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Książe Radziwiłł od służby chorych już się to postara, aby tak nie było. A faktem jest, że Optymalni w stowarzyszeniu swego czasu romansik z Pisem miało. A Hoffman to od czego schudł? Od jabłek ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo posłanka Kloc się po wyborach samorządowych na niektórych optymalnych ze Śląska pogniewała i się jej nie dziwię... Ale może i lepiej, bo nie chciałoby mi się bezproduktywnie jeździć do tej Warszawki przywitać się, posiedzieć, pożegnać i jechać do domu. Szkoda czasu na takie tam kurtuazyjne spotkania.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Książe Radziwiłł od służby chorych już się to postara, aby tak nie było. A faktem jest, że Optymalni w stowarzyszeniu swego czasu romansik z Pisem miało. A Hoffman to od czego schudł? Od jabłek ? Poseł (nie wiem jakie ma teraz stanowisko) Izabela Kloc z PiS-u była nie tak dawno na DO, nie wiem czy nadal jest... Tak, że temat im znany... O! Admin już pisał o pani Kloc...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nawet wiem jakie teraz ma stanowisko...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zdradzisz nam?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie wiem czy nadal jest.. Nie wiesz dlaczego się nie przyznają do stosowanie ŻO ? przeczytaj definicję i pomyśl Dewiacja społeczna – odchylenie od reguł działania społecznego, postępowanie niezgodne z normami, a także z wartościami przyjętymi w społeczeństwie lub w grupie społecznej. Zachowania dewiacyjne nie są jednoznacznie interpretowane i ich określenie jest zależne od przyjętych systemów normatywnych w danym społeczeństwie. W niektórych ujęciach teoretycznych definiowane jest relatywistycznie jako zachowanie, które zostało przez społeczność zdefiniowane jako dewiacyjne. Pojęcie to upowszechniło się najpierw w socjologii amerykańskiej, dla odróżnienia od określenia patologii. https://pl.wikipedia.org/wiki/Dewiacja_spo%C5%82eczna
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To niech Ci będzie Posłanka...mnie to wsjo ryba...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
[A Hoffman to od czego schudł? Od jabłek ? Mowil, ze ograniczyl zarcie i zaczal biegac maratony
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
samoograniczenie, nic nie da. Po maratonie jeszcze więcej chce się jeść . Musiał strukturę spożywania pokarmów zmienić, pewne wykluczyć, inne zwiększyć. Dużo daje odstawienie alkoholu i chleba. To oceniam już na 50 % sukcesu. na spotkaniu z optymalnymi był, mówią. I podobno rozumił co gadają.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Dużo daje odstawienie alkoholu i chleba. Lekarz do pacjenta: - pali pan? - nie, a dlaczego pan pyta? - szkoda, jak by pan rzucił palenie to od razu by się pan lepiej poczuł.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo to chodzi o raczej o to: Dziennikarz pyta wieśniaka, co najbardziej lubi robić. - Najbardziej lubię palić papierosy. - To brzydki nałóg. A poza tym? - To lubię seks od tyłu z grubą babą. - Dlaczego właśnie od tyłu i to z grubą? - Bo mogę palić. Ale jak baba jest za chuda to popielniczka mi spada.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wątek niemniej jest na stronie cały dzień i... nie usuwają komentarzy. Cud boski i skrzypce
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|