Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: czemu chleb biszkoptowy mi nie rośnie? (Przeczytany 15463 razy)
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
No to Ci jeszcze dodam, że jak już się uda, to po przestudzeniu zawijasz w papier oraz ściereczkę i dwa tygodnie w lodówce trzymasz.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To ma być jedynie okrasa do śniadania. To dzięki takim "okrasom" wiecznie głód będziesz czuć. I tyć będziesz.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No to Ci jeszcze dodam, że jak już się uda, to po przestudzeniu zawijasz w papier oraz ściereczkę i dwa tygodnie w lodówce trzymasz.
To ja jeszcze dorzucę, że jak sobie zamrozisz, to po pół roku będzie zdatny. A nawet jeszcze dzień dłużej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dla gości nieoptymalnych naturalnie!
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
No ale jak mam być głodna skoro dodam do śniadania dostateczną ilość tłuszczu. Tak by stosunek się zgadzał? A co Ty adminie jesz na śniadanie? Pytanie przy okazji: Czy tyje się od cukrów prostych mimo, że zjadło się je mieszcząc w dobowym zapotrzebowaniu na węglowodany?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A co Ty adminie jesz na śniadanie? Paprykę, bardzo lubię na śniadanie paprykę! Żywy błonnik, wit.C i takie tam inne niezbędne do życia mikro i makroelementy.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ania12345, dwa jajka za mało... W dwu jajkach jest po prostu mało wartościowego białka. Ja robię jajecznicę z 1 jajka i 3 - 4 żółtek, np - http://www.stachurska.eu/?p=11733 . Dodatki mogą być różne. Jeśli jajecznica bez dodatków, to na dokładkę - dla węglowodanów - można zjeść co nieco czerwonej papryki. Nie warto oszczędzać na żółtkach. To już lepiej zamiast masła użyć słoniny w kostkę, szczypiorek uprawiać w doniczce itp.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Ania12345, dwa jajka za mało... W dwu jajkach jest po prostu mało wartościowego białka. Ja robię jajecznicę z 1 jajka i 3 - 4 żółtek, np - http://www.stachurska.eu/?p=11733 . Dodatki mogą być różne. Jeśli jajecznica bez dodatków, to na dokładkę - dla węglowodanów - można zjeść co nieco czerwonej papryki. Nie warto oszczędzać na żółtkach. To już lepiej zamiast masła użyć słoniny w kostkę, szczypiorek uprawiać w doniczce itp. A czy nie jest wtedy łatwo o przedawkowanie wit A ? Żółtka, masło...a do tego inne jeszcze rzeczy w ciągu dnia..
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A czy nie jest wtedy łatwo o przedawkowanie wit A ? Bardzo łatwo, jak się zajada wątrobę niedźwiadka białego!
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|