Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudzik
Go
|
dziękuję pani Tereso za linka, to jeszcze bardziej motywuje mnie do DO, mimo kąsania i straszenia innych osób. Fakt że nie jest łatwo na początku, ale co tam, początek zawsze kiedyś ma swój koniec:). I ja za jakiś czas sprawdzę swoją hashimotową tarczycę i napiszę w jakim tempie następują zmiany. Reniu jesteś wielka,opisując to dokładnie i co ważniejsze tak jasno !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
dziękuję pani Tereso za linka, to jeszcze bardziej motywuje mnie do DO, mimo kąsania i straszenia innych osób. Fakt że nie jest łatwo na początku, ale co tam, początek zawsze kiedyś ma swój koniec:). I ja za jakiś czas sprawdzę swoją hashimotową tarczycę i napiszę w jakim tempie następują zmiany. Reniu jesteś wielka,opisując to dokładnie i co ważniejsze tak jasno !!!!!
Dzięki. Życzę Ci wytrwałości i zdrowia. Ja też początkowo miałam obawy - przez straszenie lekarzy i "znawców" internetowych...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Renia ma talent, bardzo dobrze pisze. Żal, że nie częściej Uważam że artykuł pójdzie pod strzechy, bo chorób z autoagresji moc i wielu ludzi ma z nimi kłopot. Zwykłe "podaj dalej" powinno się przydać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Teresa nie przesadzaj...bo zostaniesz ogrodnikiem... Nie przesadzam, Reniu Mam spore doświadczenie czytelnicze...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo ładny tekst. Do gazety się nadaje...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to się cieszę...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Fajny artkół tylko mało na temat ... a dlaczego ? Bo więcej nie trzeba Mi pomaga zmniejszenie ilości białka ( łuszczyca) i ogólne zasady DO ... Co przy zamiłowaniu do sportu nie jest łatwe ... ale klucz do sukcesu w tym wypadku to samokontrola BTW.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co przy zamiłowaniu do sportu nie jest łatwe ... nu szo ty, moim zdaniem wlasnie duzo latwiejsze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Co przy zamiłowaniu do sportu nie jest łatwe ... nu szo ty, moim zdaniem wlasnie duzo latwiejsze Przy celach treningowych każdego z was, obaj macie rację
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Przy celach treningowych każdego z was, obaj macie rację Very Happy Dokładnie tak ..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może Bruford - Verbal urlopuje, albo co gorsza - skutkiem osobistych wyborów dietetycznych - choruje?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jezeli uwierzyl w to co sam pisze, to calkiem mozliwe Ale jakby sie pojawil to daj znac, nowinki ze swiata medycyny zawsze mile widziane
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jezeli uwierzyl w to co sam pisze, to calkiem mozliwe Ale jakby sie pojawil to daj znac, nowinki ze swiata medycyny zawsze mile widziane A poza tym, co na DD? Nie chce mi się nawet zaglądać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fakt! Darmowa reklama tego Forum na DD zupełnie zeszła na psy...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jezeli uwierzyl w to co sam pisze, to calkiem mozliwe Ale jakby sie pojawil to daj znac, nowinki ze swiata medycyny zawsze mile widziane OK
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jezeli uwierzyl w to co sam pisze, to calkiem mozliwe Ale jakby sie pojawil to daj znac, nowinki ze swiata medycyny zawsze mile widziane A poza tym, co na DD? Nie chce mi się nawet zaglądać... Ja wiem? Nuda, Bruford dostal kopsa w pupse z forka, cooler, tzn amelia cos tam wygrzebuje zeby wzniecic jakas awature ale slabo, adasko jak zwykle bawi kolorkami i innymi srodkami przekazu skutecznie maskujacymi brak tresci...chyba tyle. Maniek ich ostatnio ora jak chce. A, i wczoraj czy przedwczoraj umarl jakis paleoguru.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|