Strony: 1 [2] 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: Mus czekoladowy (Kwasna smietana + czekolada 70%) (Przeczytany 22403 razy)
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bajki i gry komputerowe są dla dzieci, nic nie poradzę Próbowałem oglądać "Szreka", ale zdałem sprzęt po kwadransie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
widze,mze trzymasz poziom... tylko sie nie napompuj za badzo panie powazny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
widze,mze trzymasz poziom... tylko sie nie napompuj za badzo panie powazny Troszkę Cię wziąłem pod włos z tymi dziećmi Ale reszta to prawda, a Twoja reakcja jest typowa, często się z taką spotykam...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
w sensie jaka? mi to kompletnie rybka, jakbym sie przejmowal to bym sie nie przyznawal te bajki sa fajne, w kung fu panda zaszyte jest wiele przyslow chinskich i zasad moralnych. wole te bajki jako rozrywke niz cala reszte tv. czasami w niedziele wlacze cejrowskiego i tyle
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
w sensie jaka? mi to kompletnie rybka, jakbym sie przejmowal to bym sie nie przyznawal te bajki sa fajne, w kung fu panda zaszyte jest wiele przyslow chinskich i zasad moralnych. wole te bajki jako rozrywke niz cala reszte tv. czasami w niedziele wlacze cejrowskiego i tyle Że jak ja coś robię i lubię, to strasznie dziwne jest, że inni nie Najczęściej oczywiście spotykam taką: "Nie pijesz? Chory jesteś?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
...wole te bajki jako rozrywke niz cala reszte tv. czasami w niedziele wlacze cejrowskiego i tyle
Lubię programy Cejrowskiego i bajki też bardzo lubię - takich Jaskiniowców jak lecą, to nie odpuszczę, a Shreka to już musowo (rewelacyjne tłumaczenie!)
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Podpuszcza... Polityki, piłki nożnej i jazdy samochodem też nie lubię A łączenie ponuractwa z abstynencją, bardzo wiele mówi o pijącym
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja też nie czerpię przyjemności z jazdy samochodem, samobójców na polskich drogach nie brakuje
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja też nie czerpię przyjemności z jazdy samochodem, samobójców na polskich drogach nie brakuje U mnie chyba chodzi o co innego, oczywiście nie jestem obiektywny Wydaje mi się, że nie lubię "pośredników" i "protez" w kontakcie ze światem. Nie lubię jeździć samochodem, motocyklem, rowerem, na rolkach, na sankach, nartach i nowych wynalazkach. Lubię za to chodzić w okolicznościach. Pływać, to wpław. Ćwiczyć szorstkim żelazem. Seks bez kondomów Łapiesz.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O tak, ten swąd przypalonej gumy na łonie przyrody, to profanacja obcowania z naturą jest
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja też nie czerpię przyjemności z jazdy samochodem, samobójców na polskich drogach nie brakuje U mnie chyba chodzi o co innego, oczywiście nie jestem obiektywny Wydaje mi się, że nie lubię "pośredników" i "protez" w kontakcie ze światem. Nie lubię jeździć samochodem, motocyklem, rowerem, na rolkach, na sankach, nartach i nowych wynalazkach. Lubię za to chodzić w okolicznościach. Pływać, to wpław. Ćwiczyć szorstkim żelazem. Seks bez kondomów Łapiesz. to ty jestes paleoludek! wiesz gdzie szukac najlepszego przyjaciela
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja też nie czerpię przyjemności z jazdy samochodem, samobójców na polskich drogach nie brakuje U mnie chyba chodzi o co innego, oczywiście nie jestem obiektywny Wydaje mi się, że nie lubię "pośredników" i "protez" w kontakcie ze światem. Nie lubię jeździć samochodem, motocyklem, rowerem, na rolkach, na sankach, nartach i nowych wynalazkach. Lubię za to chodzić w okolicznościach. Pływać, to wpław. Ćwiczyć szorstkim żelazem. Seks bez kondomów Łapiesz. to ty jestes paleoludek! wiesz gdzie szukac najlepszego przyjaciela W schronisku dla psów? Hani jest niezdecydowany, niby na LC, a słoik miodu wypija, niby paleo, a jakieś sery po 1000 pln zjada, chciałby biegać boso, ale się lęka...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no i te rekawiczki....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Jakie rękawiczki, bo nie w temacie jestem? Brzydzi się siebie dotykać po tych dojrzewających smakołykach?
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3
|
|
|