Gavroche
|
Teresa jesteś niesamowita!
Hmm, czy niesamowitość w przewidywalności się mieści? Różne ma imiona, ale mój okrzyk to wyraz podziwu dla karcąco-zniesmaczonego tonu pod adresem Kangura. Natychmiast wyobraziłem to sobie na deskach teatru. Bardzo zabawne
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Przeciętny Polak zjada miesicznie kilo cukru". To dużo? 33 g dziennie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tłuszcz zły, cukier zły, to co w końcu jeść? Biedne ludki co naczytają się głupot, a jeszcze biedniejsi, jak w te głupoty uwierzą! Szkodliwe węglowodany - ŚMIECHU WARTE!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Przeciętny Polak zjada miesicznie kilo cukru". To dużo? 33 g dziennie.
Zupełnie nieistotna ilość na diecie wysokowęglowodanowej.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Inni podają, że spożycie cukru w Polsce wynosi 48 kg rocznie na osobę, czyli 4 kg/m-c.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Nie znalazłam żadnej niesłodzonej kaszki" Do niedawna moja kobieta też w te banialuki była zapatrzona... Bez cukru, z ksylitolkiem, ale dwa jabłka w 10-kilowe dziecko władować...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Najlepiej oduczac slodyczy drukujac riozne artykuly i kladac na blacie gdzies w kuchni. Nie ma bata, ze nie rzuci okiem albo cos. Sprawdzone potwierdzone. Ostatnio wydrukowalem to co wrzucila gea obok, o metodach "leczenia" raka. Podzialalo piorunem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tylko po co? Jak się opchasz tłuszczem i białkiem na ŻO lub zbożem i białkiem na Ww, to co tam te parę procent z sacharozy?! Na zdrowie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dokładnie, do tego faszerują się suplementami witaminowo-mikroelementowymi, więc cukier, wódka i biała mąka jest bardzo dobra. Nie ma powodów do paniki.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma powodów do paniki. Jeśli 10-15% energetycznie z oleum albo margarynum nie przekroczą. Bo śmietanka, masło i smalec winny w dalszym ciągu być na liście "zakazanych złych, nasyconych tłuszczy zwierzęcych". Tłuszcz zakazany musi być dla tłuszczy!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Porcja dla połowy zdechłej myszy Chyba, że jadłeś dużo wcześniej dzisiaj, Mariusz
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jak zdrowo! Jedna porcja owocu i jedna porcja warzywa! Trochę mało, ale pod owowege da radę podciągnąć!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tylko po co? Jak się opchasz tłuszczem i białkiem na ŻO lub zbożem i białkiem na Ww, to co tam te parę procent z sacharozy?! Na zdrowie troche moze i tak ale najczesciej jest to troche za duzo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Ale najpierw ją umyj... Nic nie rzucaj, za późno jest...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Porcja dla połowy zdechłej myszy Chyba, że jadłeś dużo wcześniej dzisiaj, Mariusz Wcześniej zjadłem cheddar`a z pieczonym boczkiem i wywarem mięsno-kostnym plus Ww w postaci buraczków i ziemniaków.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko po co? Jak się opchasz tłuszczem i białkiem na ŻO lub zbożem i białkiem na Ww, to co tam te parę procent z sacharozy?! Na zdrowie troche moze i tak ale najczesciej jest to troche za duzo Ok. Ja bym powiedział, że to nierozsądne tylko. Jak wszystkie rafinaty, bez dodatkowej wartości. Lepiej spożyć ekwiwalent w naturalnych produktach z laktozą, glukozą czy fruktozą Albo skrobią.
|
|
|
|
|
|
|
|