Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: www.dr-kwasniewski.pl - nie dzialajace linki (Przeczytany 5225 razy)
|
kasara1991
Go
|
Linki nie dzialaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Doczytałem do "W efekcie programy mające na celu walkę z biedą powinny skupić się raczej na rozwijaniu innych sfer życia ludzi ubogich" dalej odpusciłem, bo ja się bardzo denerwuje jak okradają mnie z mojej pracy, a dzisiaj bardzo przyjemnie sobie czas z rodzinką spędzam i nerwy są mi nie potrzebne
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O, z całym szacunkiem! To właśnie hipokryzja- taka systemowa, żebyś miała- nie tylko Ty, czego się bać. Nie piszę więcej, bo po co. Wszyscy to wiedzą. Nuda- właśnie stamtąd się bierze. W odróżnieniu od @Dlackend'a nic nie przeczytałem, prócz ... tytułu w linku. Ja robię wszystko, co mogę aby nadal być biedny, znaczy głupi. Tyle, że ci młodsi nieco Koledzy... ciągle czego chcą. A ci starsi- wprost przeciwnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! DO przypomniałem sobie. Tereso. Dziękuję, że znalazłaś dla mnie nieco czasu.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak się cieszę, nie izolujesz mnie. A co przed Tobą, co tam słyszysz. Tam też zmącone, czy jest względnie. (To nie są pytania, na które oczekuję podpowiedzi) Jak jedzą tak ich słyszysz. To proste. A jak jedzą- swej porcji się z uwagą przyjrzyj, a potem DO lustra spójrz. Jest odpowiedź! Wybacz, że męty piszę, ale tylko po to tak robię, aby od piśmiennych "trolli", smarujących o niczym jasno i prosto, dać się odróżnić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|