Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wygląda jak wątróbka...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
2g cukru ?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co? Pół kilo byście chcieli?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wygląda jak wątróbka... O! To ładnie powiedziane, no ale na diecie ani smakować, ani wyglądać nie musi... Żeby tylko zdrowe było...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wygląda jak wątróbka... Mi wyglada jak cos innego...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
renia
|
Wygląd jest OK i na pewno jest pyszny. Nie jadłam jeszcze takiego czekoladowego, tylko waniliowy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wygląd jest OK i na pewno jest pyszny. Nie jadłam jeszcze takiego czekoladowego, tylko waniliowy... Budyń to stan umysłu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dobrze smakuje i nie jest ani za mało, ani za dużo, słodki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wygląd jest OK i na pewno jest pyszny. Nie jadłam jeszcze takiego czekoladowego, tylko waniliowy... Wiara jednak czyni cuda. Wygląda jak wątróbka, to pewnie gorzki do tego jeszcze jest, ale wiadomo odrobina goryczki nieznacznie złamana odrobiną cukru pozwala postawić tezę, że jest jednak pyszny- smak najlepiej ocenić wzrokiem. Sama logika. Na kresach mawiali- Popie oczy, popie gardło. Co zobaczy, to by zjadło.
|
|
|
|
|
|
|
optymalna2008
Go
|
Właśnie zajadam sie tym budyniem, jest pyszny, tylko że nie miałam czekolady 90% kakao tylko 70 % ze skórką pomarańczową. Może wygląda nieciekawie ale tu nie o wygląd chodzi a o smak:)
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
tylko 70 % ze skórką pomarańczową. Może wygląda nieciekawie ale tu nie o wygląd chodzi a o smak:)
Z Lidla? Pyszna jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
optymalna2008
Go
|
Z Biedronki
|
|
|
|
|
|
|
optymalna2008
Go
|
Nazywa sie Luximo Dark i kosztuje 3 zł
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Wygląd jest OK i na pewno jest pyszny. Nie jadłam jeszcze takiego czekoladowego, tylko waniliowy... Budyń to stan umysłu... Ketogenny ten budyń Leczymy zaburzenia umysłu,mózgu ...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nazywa sie Luximo Dark i kosztuje 3 zł
Made in Smok Wawelski