ania12345
Go
|
Witam forumowiczów! Dziś idę na zabawę, gdzie na pewno wypiję jakiś alkohol. Wiem, że piwo to węglowodany, więc zjadłam ich do tej pory 10 gram i wtedy obliczyłam, że 2 piwka mogę wypić. Ale może lepsza jest wódka? Tylko nie wiem ile wtedy mogę jej wypić by zmieścić się w limicie węglowodanów? Jeśli źle myślę to mnie poprawcie;)
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nooooo. Zakładając że piwko to 0,5L. A ty ważysz należnie 110kg, to jak najbardziej...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Witam forumowiczów! Dziś idę na zabawę, gdzie na pewno wypiję jakiś alkohol. Wiem, że piwo to węglowodany, więc zjadłam ich do tej pory 10 gram i wtedy obliczyłam, że 2 piwka mogę wypić. Ale może lepsza jest wódka? Tylko nie wiem ile wtedy mogę jej wypić by zmieścić się w limicie węglowodanów? Jeśli źle myślę to mnie poprawcie;)
Zabawa to zabawa, olej sprawę i się baw, tylko zagryzaj chudym białkiem. Miłej!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Piwo jest meczace i trzeba chodzic na strone za czesto. Po latach doswiadczen i karkolomnych prob doszedlem do wniosku, ze only vodka is real. Trust me
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
ania12345
Go
|
Piwo jest meczace i trzeba chodzic na strone za czesto. Po latach doswiadczen i karkolomnych prob doszedlem do wniosku, ze only vodka is real. Trust me Też bardziej się skłaniam ku wódce;)
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ale bez popijania zadnymi slodziakami i zagryzania tlustym.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
ale bez popijania zadnymi slodziakami i zagryzania tlustym.
oczywiście;) słodkie mi przez gardło nie przechodzi ;D
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
polecam zimny sok pomidorowy pikantny, najlepsza rzecz, dobrze popycha a ilosciowo niewiele idzie. jest wiecej miejsca na wodke
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
ania12345
Go
|
„Czyli 250g czystej wodko robi to co 160g glukozy?” ;O
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
2 piwka mogę wypić. No jak dwa piwka! Przecie pierwsze cztery wchodzą jak ostry nóż w masło, a później sącząc powili następne, trzeba czekać do pierwszego sikania... A po sikaniu można dopiero zacząć pić piwo. Tylko żeby było dobrze schłodzone!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
2 piwka mogę wypić. No jak dwa piwka! Przecie pierwsze cztery wchodzą jak ostry nóż w masło, a później sącząc powili następne, trzeba czekać do pierwszego sikania... A po sikaniu można dopiero zacząć pić piwo. Tylko żeby było dobrze schłodzone! U nas się mówiło: Jedno piwko, to nie piwko, a dwa piwka, to pół piwka
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
ale z tymi 160 grami wegli w 250 gram wódki to się zgadza? bo jeśli tak, to wódki nie tknę ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
50 g (wódki) nie wystarczy?
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
chce pić optymalnie! ;D
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
ok już i tak się zdecydowałam
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
w 250 gram wódki masz 100g alkoholu, a to są prawie dwa mole dające około 30 moli ATP, a to jest dzienna dawka energii dla drobinki płci przeciwnej.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
w 250 gram wódki masz 100g alkoholu, a to są prawie dwa mole dające około 30 moli ATP, a to jest dzienna dawka energii dla drobinki płci przeciwnej. aha
|
|
|
|
|
|
|
|
|