Gavroche
|
chce pić optymalnie! ;D
To śmietankę
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
w 250 gram wódki masz 100g alkoholu, a to są prawie dwa mole dające około 30 moli ATP, a to jest dzienna dawka energii dla drobinki płci przeciwnej. Choć w kcal to zaledwie około 700, ale od dawna wiadomo, że cal nie równa się cal - tak bynajmniej twierdzą "naukowcy"...
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
ok już i tak się zdecydowałam Czyli cztery piwka na rozgrzewkę, a dalej samo pójdzie... ha ha !
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
chce pić optymalnie! ;D
To śmietankę Ale po śmietance nie ma przygód!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
chce pić optymalnie! ;D
To śmietankę Albo smaluch podgrzany
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A tu już przygody mogą być, jak kto tłuszczu unikał... I górą i dołem!
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
chce pić optymalnie! ;D
To śmietankę Wyobrażam sobie jak wchodzę na parkiet z szklanką pełnej śmietany i pije aż mam wąsy;) Takie inne malibu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No. a jak sie pytaja co robisz, to mowisz z nonszalancko zblazowana mina, ze teraz taki hajp jest i widac wszyscy sa passe jezeli o tym nie wiedza. I ze Lagerfeld i Jacykow od dawna tak popijaja na salonach i rautach.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
chce pić optymalnie! ;D
To śmietankę Wyobrażam sobie jak wchodzę na parkiet z szklanką pełnej śmietany i pije aż mam wąsy;) Takie inne malibu No, a White Russian to co, trendy teraz, a inni niech się wstydzą, pasiaki
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
No. a jak sie pytaja co robisz, to mowisz z nonszalancko zblazowana mina, ze teraz taki hajp jest i widac wszyscy sa passe jezeli o tym nie wiedza. I ze Lagerfeld i Jacykow od dawna tak popijaja na salonach i rautach.
haha dobre !
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
chce pić optymalnie! ;D
Biegać optymalnie, pić optymalnie. Ho, ho nie za dużo szczęścia na raz.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
chce pić optymalnie! ;D
Biegać optymalnie, pić optymalnie. Ho, ho nie za dużo szczęścia na raz. dobrego nigdy za wiele
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|