Radzio
Go
|
Dlatego lekko za, a nie obok. Nie ja boję.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego lekko za, a nie obok. Nie ja boję. Wiem. Tyś bezpieczny. Celować będą we mnie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może jak będziemy kiedyś krzyżować te... no... pliki, to wtedy będzie cacy. Nie połapią się.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
OOO widzę, że się kręci na wątku;) Studenckie życie niestety nie pozwala na leniuchowanie, więc muszę pędzić na wykłady! może ktoś chętny iść ze mną?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja od czwartku zaczynam, chociaż już od pewnego czasu do młodzieży się nie zaliczam. Dzisiaj mam angielski...
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
OOO po raz drugi ale duchowo to pewnie nastolatka
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
OOO widzę, że się kręci na wątku;) Studenckie życie niestety nie pozwala na leniuchowanie, więc muszę pędzić na wykłady! może ktoś chętny iść ze mną? Z czego te wyklady?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Przysposobienie akademickie obenocność obowiązkowa hehe
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przysposobienie akademickie obenocność obowiązkowa hehe Uuuups, przegapiłem
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Przysposobienie akademickie obenocność obowiązkowa hehe Uuuups, przegapiłem Musisz przypilnować tych studentek... Może jaką parapetówkę wyprawią
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przysposobienie akademickie obenocność obowiązkowa hehe Uuuups, przegapiłem Musisz przypilnować tych studentek... Może jaką parapetówkę wyprawią Nie dałbym rady studentkom... Wiesz, z wiekiem to jakoś przechodzi
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Przysposobienie akademickie obenocność obowiązkowa hehe Uuuups, przegapiłem Musisz przypilnować tych studentek... Może jaką parapetówkę wyprawią Nie dałbym rady studentkom... Wiesz, z wiekiem to jakoś przechodzi Przez kilka dni nie mieliśmy internetu w akademiku to młodzież na zewnątrz wyległa;) Człowiek nie wie, co zrobić wtedy ze sobą jak mu nagle tyle czasu przybywa. A dziś włączyli to wszyscy się pochowali;)
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W urzędach jest to samo, jak tylko internet wyłączą, to zaraz złość trzeba na petentach odreagować, a bo to okazje z Alledrogo uciekają, no i nie wiadomo co się na świecie dzieje, bo Pudelka nie można przeczytać.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Dziś byłam w dziekanacie i o dziwo Pani były bardzo miłe;)
|
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Jakich dresach? Studenci dobrze się noszą ;D
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jakich dresach? Studenci dobrze się noszą ;D Z imprez.
|
|
|
|
|
|
|
|