kasara1991
Gość
|
Zainspirowana pysznym budyniem pani Teresy ( http://www.stachurska.eu/?p=14718), zrobilam waffle na sniadanie: 120 gr smietanki 38% podgrzalam 100 gr zoltek dodalam do smietanki i polaczylam 15 gr czekolady 70% dodalam i wymieszalam Pozniej wylalam mase na gofrownice, i voila! Wyszly male i troche sie sie rozwalaly, ale jednak mi bardziej smakowaly niz gofry z przepisu, ktory tutaj gdzies na forum znalazlam. Wszystkie waffle wazyly 140 gr, czyli stracily okolo 100 gr na wadze podczas gofrowania.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak zrobiÄ gofry bez gofrownicy?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Bo spoiwa nie dodaĹaĹ. MÄ
ka to klucz,klucz do syndromu X-Ĺźart. Dodaj trochÄ mÄ
ki lub proszku do pieczenia, lub to i to Magdaleno?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo spoiwa nie dodaĹaĹ. MÄ
ka to klucz,klucz do syndromu X-Ĺźart. Dodaj trochÄ mÄ
ki lub proszku do pieczenia, lub to i to Magdaleno? Ĺukaszu, Magdaleno? Biblijnie brzmi. Znasz imiona wszystkich?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Zgaduje, a nóş siÄ uda
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zgaduje, a nóş siÄ uda Fajna zabawa. Mariusz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tadzio? Ja kojarzÄ, a Ty?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Raczej pytasz.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Zgaduje, a nóş siÄ uda Fajna zabawa. Mariusz? Ĺukasza imiÄ znam GrzeĹka imiÄ znam MoĹźe i Magdaleny imiÄ znam, o ile jest to jej ulubiony deser+(u)bita Ĺmietana... Cuda siÄ zdarzajÄ
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
A Ĺwiat w dobie wuwuwu jest strasznie malutki
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
A ingid to to samo, co Magdalena? Cuda moje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ingid to to samo, co Magdalena? Cuda moje. Magda czy Lena?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zgaduje, a nóş siÄ uda Fajna zabawa. Mariusz? Ĺukasza imiÄ znam GrzeĹka imiÄ znam MoĹźe i Magdaleny imiÄ znam, o ile jest to jej ulubiony deser+(u)bita Ĺmietana... Cuda siÄ zdarzajÄ
A Zyona znasz?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
A ingid to to samo, co Magdalena? Cuda moje. Magda czy Lena? Magdalena, to moja siostra Karolina. Na drugie imiÄ ma Magdalena
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
A Zyona znasz? Tego sĹawnego Biochemika? Ba, pewnie Ĺźe nie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A Zyona znasz? Tego sĹawnego Biochemika? Ba, pewnie Ĺźe nie  Skubany, trzyma karty przy orderach...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
A ingid to to samo, co Magdalena? Cuda moje. Kurczaczek, Ingrid miaĹo byÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
A Zyona znasz? Tego sĹawnego Biochemika? Ba, pewnie Ĺźe nie  Skubany, trzyma karty przy orderach... Znaczy biochemik wielokrotnie nagradzany.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Skubany, trzyma karty przy orderach...
"BÄ
dĹş czujny jak pies podwĂłjny! Czyli co, jest Lessie, jest BoĹźydar, piÄkna para. Dawaj dalej."
|
|
|
|
|
|
|
|