Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Reguluje, dopala śmieci, zdrowy jest i przyjemny, ale czy ten Toan to biega?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po przeczytaniu tego tekstu, od razu wskoczyłam na orbitrek...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po przeczytaniu tego tekstu, od razu wskoczyłam na orbitrek... Czyli trochę tam biegasz czy pedałujesz...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie biegam w takim sensie, że odrywam stopy od podłoża, tylko szybko "pedałuję". Nogi mam cały czas lekko zgięte w kolanach.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie biegam w takim sensie, że odrywam stopy od podłoża, tylko szybko "pedałuję". Nogi mam cały czas lekko zgięte w kolanach.
A mówisz, że tylko siedzisz i kawę pijesz...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie tylko...ile po naszych schodach się naganiam...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie tylko...ile po naszych schodach się naganiam... Podobno jeden schodek przedłuża życie o 4 sekundy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to muszę wszystkie policzyć od piwnicy na piętro. Wiem, że z parteru na piętro jest 15 stopni, bo chodniczki na nie kupowałam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ło Matko! Co ten "toan" nawypisywał! "Skomentowałbym, ale nie mam czasu..."
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie tylko...ile po naszych schodach się naganiam... A jak łydki wytrenujesz. Jeszcze możesz wziąć obciążenia i zrobić wspięcia na palce.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie tylko...ile po naszych schodach się naganiam... A jak łydki wytrenujesz. Jeszcze możesz wziąć obciążenia i zrobić wspięcia na palce. Wszędzie widzisz ćwiczenia? Dobry znak
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie tylko...ile po naszych schodach się naganiam... A jak łydki wytrenujesz. Jeszcze możesz wziąć obciążenia i zrobić wspięcia na palce. Wszędzie widzisz ćwiczenia? Dobry znak
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|