kasara1991
Go
|
Mam ochote na oponki!
Znalazlam ten przepis: 150 gr jajek 250 gr cukru 500 gr smietany kwasnej 250 gr mleka (ktore bym wymienila na smietanke) 500 - 1000 gr smalcu
z calej potrawy by wyszlo 33,6:285: 330. Inne przepisy byly z maka. Czy wie ktos jak sie zachowa to ciasto, jak wymienie mleko ze smietanka?
|
|
|
|
|
|
|
piosza
Go
|
Mam ochote na oponki!
Znalazlam ten przepis: 150 gr jajek 250 gr cukru 500 gr smietany kwasnej 250 gr mleka (ktore bym wymienila na smietanke) 500 - 1000 gr smalcu
z calej potrawy by wyszlo 33,6:285: 330. Inne przepisy byly z maka. Czy wie ktos jak sie zachowa to ciasto, jak wymienie mleko ze smietanka?
hej! Sorry, ale co to ma wspólnego z DO/ŻO?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak zaszkodzi to będzie na co zwalić. W KK700 jest jakiś przepis chyba.
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
Masz link do tego przepisu ? Mnie to mleko w ogóle nie pasuje, bo wydaje się, że ciasto zrobi się za rzadkie.
Zostawiłabym tylko śmietanę i jajka, a cukier zupełnie wyrzuciła, wtedy powinno wyjść i optymalnie i kupy też powinno się trzymać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam takiego czegoś bym nie jadł, no ale ja, to ja. Ostatecznie wiem, co Dr zaleca.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
A jak jeszcze zastosuja to "oponka" narosnie i trzeba sie potem odchudzac glodowkami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A co powiecie na takie coś: Spotkałem gościa, co się odchudza już od stycznia, schudł 27 kilo! Je tylko zimne wędliny i chude mleko Zupełnie nieźle wygląda i twierdzi, że fantastycznie się czuje
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wygląda nieźle, ale dla kota wychodzącego na dwór.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A co powiecie na takie coś: Spotkałem gościa, co się odchudza już od stycznia, schudł 27 kilo! Je tylko zimne wędliny i chude mleko Zupełnie nieźle wygląda i twierdzi, że fantastycznie się czuje gdyby jadł je na zewnątrz,na polu, na go, schudł by jeszcze bardziej
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Poniżej komfortu termicznego dobrze się odchudza.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A co powiecie na takie coś: Spotkałem gościa, co się odchudza już od stycznia, schudł 27 kilo! Je tylko zimne wędliny i chude mleko Zupełnie nieźle wygląda i twierdzi, że fantastycznie się czuje No ja mam takiego co zrezygnowal z miesa, tylko rybe je raz w tygodniu, poza tym pasze roslinna zre i tez schudl. Otoz z ludzmi grubymi i zapuszczonymi jest ten problem, ze u nich kazdy rezim dziala ale jak wiadomo GIGO tak dziala. Czyli garbage in - garbage out. Bledne zalozenie to bledne konkluzje chocby to nawet byl mistrz logiki piotrx
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Z DO jest tak, że jeszcze gdy byłem na fali nawracania, to często słyszałem: - Dieta Optymalna? - Nie dziekuję, ja sie nie odchudzam.
|
|
|
|
|
|
|
kasara1991
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie, szanujmy swoje oponki.
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
Kasara, nie rozumiem tego języka, możesz napisać jak to się robi ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie rozumiesz? Teraz każdy optymalny powinien znać przynajmniej dwa skandynawskie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie rozumiesz? Teraz każdy optymalny powinien znać przynajmniej dwa skandynawskie
|
|
|
|
|
|
|
|