ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
MarekS a jakie leki przyjmujesz ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ważne, nie potrafią chłopaka wysłać na USG i badanie krwi w kierunku trzustki? To co to jest za "służba"?
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
teraz przyjmuję tegretol
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie ważne, nie potrafią chłopaka wysłać na USG i badanie krwi w kierunku trzustki? To co to jest za "służba"? Pewnie prywatnie będzie od ręki, ale większość nie życzy sobie prywatnie bo... nie wiadomo za bardzo co, ale coś strasznego pewnie, więc trzeba cicho siedzieć i cierpieć.
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
luty to termin przyśpieszony, ludzie na korytarzach leżą, instytut na Sobieskiego to 5 gwiazdkowy kurort w porównaniu do szpitala na Wołoskiej MSWiA.
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Bleckend jutro idę prywatnie,ja tylko pytam czy za duży stosunek tłuszczy może wpłynąć na większe przyswajanie węgli
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No i wątrobę przede wszystkim , co by te wszystkie prochy przetrzymać jako tako do limitu emerytalnego, a potem ZUSuj się...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
No trudno, najwyżej będzie na mnie. Spróbuj zjeść coś takiego 100g jajek białka ubij na omleta,oddziel żółtka jedno żółtko wymieszaj 3 żółtka z ubita pianą dodaj do tego 20g mąki 50g masła i 40g smalcu zrób to na mixie masła i smalcu 10:20g lub 20:20g Na koniec dodaj 100g twarogu tłustego rozetrzyj z pozostałym masłem i smalcem 35:108:20 i jedz do syta
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Z tego wnioskuję, że przy mniejszej ilości białka cukier wolniej spada?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A (z)jeść ze smakiem nie potrafisz? Musisz wnioskować, myśleć etc? Przy jedzeniu człowiek delektuje się smakiem, zapachem i wyglądem. Dobrze,że już jestem po, bo jeszcze soki żołądkowe zaczęły by grać marsza
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Eeee i aby Ci do głowy nie przyszło,że jest to BTWw wyrażone w gramach na cały dzień!!! Nie jest ! O! I bardzo ładnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak to jest z dziećmi powyżej 20 roku życia Dziś usłyszałem jak jeden kloszard mówi do drugiego: -Stary, zap...sz cały dzień, zima idzie, musisz żreć!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
MarekS, a z lekarzem optymalnym nie mógłbyś się skontaktować? Z jakiego województwa jesteś?
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Ale o co chodzi
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Tak mam to zamiar zrobić, ale tez muszę jakieś badania mieć.
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Województwo Mazowieckie, Warszawa, Mińsk-maz
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Tak mam to zamiar zrobić, ale tez muszę jakieś badania mieć.
Tylko poszukaj lekarza optymalnego o danej specjalizacji lub bardzo zbliżonej do Twojego problemu...
|
|
|
|
|
|
|
|