Autor
|
Wtek: wchłanialność węgli (Przeczytany 72399 razy)
|
renia
|
Tak mam to zamiar zrobić, ale tez muszę jakieś badania mieć.
Badania trzeba zrobić prywatnie w takim wypadku. Do lutego czekać to jest za długo.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Badania trzeba zrobić prywatnie w takim wypadku. Do lutego czekać to jest za długo. Może nie ma $ Je kaszankę z pachwiną
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Badania trzeba zrobić prywatnie w takim wypadku. Do lutego czekać to jest za długo. Może nie ma $ Je kaszankę z pachwiną
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
Województwo Mazowieckie, Warszawa, Mińsk-maz
Dr n. Medycznych Mariusz Głowacki - specjalista neurochirurg Żywienie Optymalne i prądy selektywne HOMO OPTIMUS ul. Cieszkowskiego 1/3 lok. 60C Domofon 280 01-636 Warszawa tel. 022 839 93 31 Warto spróbować
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Badania trzeba zrobić prywatnie w takim wypadku. Do lutego czekać to jest za długo. Może nie ma $ Je kaszankę z pachwiną Na leczenie to bym nawet się zapożyczyła...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Badania trzeba zrobić prywatnie w takim wypadku. Do lutego czekać to jest za długo. Może nie ma $ Je kaszankę z pachwiną A no,ale to Ty Na leczenie to bym nawet się zapożyczyła...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dr n. Medycznych Mariusz Głowacki - specjalista neurochirurg Żywienie Optymalne i prądy selektywne HOMO OPTIMUS ul. Cieszkowskiego 1/3 lok. 60C Domofon 280 01-636 Warszawa tel. 022 839 93 31 Warto spróbować Oooo, to na Żoliborzu, tam był szpital "Żywiciel" podczas powstania
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Dr n. Medycznych Mariusz Głowacki - specjalista neurochirurg Żywienie Optymalne i prądy selektywne HOMO OPTIMUS ul. Cieszkowskiego 1/3 lok. 60C Domofon 280 01-636 Warszawa tel. 022 839 93 31 Warto spróbować Oooo, to na Żoliborzu, tam był szpital "Żywiciel" podczas powstania Najważniejsze, że 100 metrów dalej jest sklep z wyśmienitym optymalnym jedzeniem, prawdziwe boczki, kaszanki, karczki, itp... Ja od stycznie znowu wezmę sobie trochę prądów to znowu będę miał zaopatrzenie w optymalne żarełko
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Dziękuję Ami.
No a cukier 91 już skoczył.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dr n. Medycznych Mariusz Głowacki - specjalista neurochirurg Żywienie Optymalne i prądy selektywne HOMO OPTIMUS ul. Cieszkowskiego 1/3 lok. 60C Domofon 280 01-636 Warszawa tel. 022 839 93 31 Warto spróbować Oooo, to na Żoliborzu, tam był szpital "Żywiciel" podczas powstania Najważniejsze, że 100 metrów dalej jest sklep z wyśmienitym optymalnym jedzeniem, prawdziwe boczki, kaszanki, karczki, itp... Ja od stycznie znowu wezmę sobie trochę prądów to znowu będę miał zaopatrzenie w optymalne żarełko Mam tam koleżankę. A co z tymi prądami? Dopiero jak weźmiesz to możesz jeść? Coś nie czaję...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
A co tu czaić, Warszawa, wzdłuż i wszerz ma 30 km, w godzinach szczytu przejechać z jednego końca w drugi to jakieś 3 lub nawet 4 godziny, więc jechać po samą kaszankę, boczek lub salceson to lekka przesada, co innego jechać ząłatwić interes (prądy) i przy okazji a co innego jechać 4 godziny po sam boczek
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co tu czaić, Warszawa, wzdłuż i wszerz ma 30 km, w godzinach szczytu przejechać z jednego końca w drugi to jakieś 3 lub nawet 4 godziny, więc jechać po samą kaszankę, boczek lub salceson to lekka przesada, co innego jechać ząłatwić interes (prądy) i przy okazji a co innego jechać 4 godziny po sam boczek Uff, stary, bo pomyślałem, że mieszkasz 100 metrów dalej i nie możesz dojść, dopiero po prądach Ale gamoń jestem
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Za dużo masła... ale nie ma sprawy Ważne, że wyjaśniliśmy temat
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A co z tymi prądami? Dopiero jak weźmiesz to możesz jeść? Coś nie czaję...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za dużo masła... ale nie ma sprawy Ważne, że wyjaśniliśmy temat Wszyscy mi tak mówią, może faktycznie za dużo
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Za dużo masła... ale nie ma sprawy Ważne, że wyjaśniliśmy temat Wszyscy mi tak mówią, może faktycznie za dużo To przez objaw dobrego humoru? Uuu niedobrze
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Za dużo masła... ale nie ma sprawy Ważne, że wyjaśniliśmy temat Wszyscy mi tak mówią, może faktycznie za dużo Bez przesady, to tylko taki Optymalny żarcik był
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Za dużo masła... ale nie ma sprawy Ważne, że wyjaśniliśmy temat Wszyscy mi tak mówią, może faktycznie za dużo To przez objaw dobrego humoru? Uuu niedobrze Panie zmień lekarza ,że o dietetyku nie wpsomnę
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dziękuję Ami.
No a cukier 91 już skoczył.
czyli cukier z wodą dobrze się wchłonął?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za dużo masła... ale nie ma sprawy Ważne, że wyjaśniliśmy temat Wszyscy mi tak mówią, może faktycznie za dużo To przez objaw dobrego humoru? Uuu niedobrze Pamiętasz, kiedyś gadaliśmy o dobrym, pozytywnym nastroju na nie za wysokich białkach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|