Autor
|
Wtek: wchłanialność węgli (Przeczytany 72376 razy)
|
Gavroche
|
Za dużo masła... ale nie ma sprawy Ważne, że wyjaśniliśmy temat Wszyscy mi tak mówią, może faktycznie za dużo Bez przesady, to tylko taki Optymalny żarcik był Sami jajcarze dokoła
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Bo życie jest piękne
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo życie jest piękne Ba, jak tylko cukier jest wysoko
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Za dużo masła... ale nie ma sprawy Ważne, że wyjaśniliśmy temat Wszyscy mi tak mówią, może faktycznie za dużo To przez objaw dobrego humoru? Uuu niedobrze Pamiętasz, kiedyś gadaliśmy o dobrym, pozytywnym nastroju na nie za wysokich białkach? http://pointov.files.wordpress.com/2009/03/durexsii.jpg Po tym poznaję, czy mogę podejść do ciebie na forum... Aaa zjadł mało białka, więc można he he
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za dużo masła... ale nie ma sprawy Ważne, że wyjaśniliśmy temat Wszyscy mi tak mówią, może faktycznie za dużo To przez objaw dobrego humoru? Uuu niedobrze Pamiętasz, kiedyś gadaliśmy o dobrym, pozytywnym nastroju na nie za wysokich białkach? http://pointov.files.wordpress.com/2009/03/durexsii.jpg Po tym poznaję, czy mogę podejść do ciebie na forum... Aaa zjadł mało białka, więc można he he Ostatnio jem mało(relatywnie), ale tłuszczu dużo, a jak przesadzę z węglem to podobno zrzędzę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co tu czaić, Warszawa, wzdłuż i wszerz ma 30 km, w godzinach szczytu przejechać z jednego końca w drugi to jakieś 3 lub nawet 4 godziny, więc jechać po samą kaszankę, boczek lub salceson to lekka przesada, co innego jechać ząłatwić interes (prądy) i przy okazji a co innego jechać 4 godziny po sam boczek Uff, stary, bo pomyślałem, że mieszkasz 100 metrów dalej i nie możesz dojść, dopiero po prądach Ale gamoń jestem
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
no nie do końca cukier z wodą rosołek żółtkami i makaronem i karkóweczka duszona z ziemniakami
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
no nie do końca cukier z wodą rosołek żółtkami i makaronem i karkóweczka duszona z ziemniakami
Widzę,że jak chcesz, to potrafisz! Tak trzymać. A teraz, abyś stał się "rasowym" optymalnym musisz przebić sufit poziomem glukozy (czytaj >100mg%)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przy takiej fruktozie we krwi, to tylko łyżkę stołową, strzepnieta sacharozy na szklankę letniej wody! Dobra jeszcze wyjaśnię, aby nie było niedomówień, że jest to domowy sposób na hipoglikemię, gdy nie można dać w żyłę, bo nie ma worka z roztworem glukozy pod ręką. Działa bardzo szybko, bo od kubków smakowych do mózgu, z mózgu do wątroby i w parę sekund glukoza we krwi wzrasta do poziomu niezagrażającemu życiu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I jeszcze, jak nie ma cukru z wodą pod ręką, to odruch ssania i przełykania, również może uratować życie, jakby co, bo też dość szybko podnoszą poziom glukozy we krwi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I jeszcze, jak nie ma cukru z wodą pod ręką, to odruch ssania i przełykania, również może uratować życie, jakby co, bo też dość szybko podnoszą poziom glukozy we krwi. O! A to ciekawe.
|
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
No i stało się, leżę na korytrzu i czekam na badania, ale może to i lepiej słysząc odgłosy z sal. Jeśli wyjdę to DO nie zlekcewżę cukrzyca jest straszna.
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
No i stało się, leżę na korytrzu i czekam na badania, ale może to i lepiej słysząc odgłosy z sal. Jeśli wyjdę to DO nie zlekcewżę cukrzyca jest straszna.
Przynajmniej jest nadzieja, że Cię gruntownie przebadają. Trzymaj się ciepło, pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Daj sobie spokój z tym Forum, idź na badanie trzustki w kierunku insulinoma i po zawodach. chyba nie tak do końca po zawodach, jazda dopiero się zaczyna. Jak mi to zdiagnozują to będzie operacja, a prawdopodobnie to mam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przykre, ale zaraz po operacji zgłoś się do renomowanego lekarza optymalnego, bo szanse na poprawę są spore. W 90% zmiany nie są złośliwe, możliwe jest, że rzuty insuliny może dawać też gruczolak ściany dwunastnicy, jednakże nie znam się na tym zbyt dobrze, dlatego nie podpowiadam więcej.
|
|
|
|
|
|
|
Rudzik
Go
|
Marku, dużo zdrowia i siły - nie tylko fizycznej !!!! Pisz co u Ciebie, trzymam kciuki .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to jakaś rodzina, czy dobry znajomy?
|