MarekS
Go
|
Marku, du¿o zdrowia i si³y - nie tylko fizycznej !!!! Pisz co u Ciebie, trzymam kciuki . No i sta³o siê, le¿ê na korytrzu i czekam na badania, ale mo¿e to i lepiej s³ysz±c odg³osy z sal. Jeli wyjdê to DO nie zlekcew¿ê cukrzyca jest straszna.
Przynajmniej jest nadzieja, ¿e Ciê gruntownie przebadaj±. Trzymaj siê ciep³o, pozdrawiam. rodzina nie rodzina ale dobrze jest przeczytać ciepłe słowa.
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Czy już spotkaliście się z wyleczeniem insulinomy innym sposobem niż operacja.
Jaka jest przyczyna tej choroby z punktu widzenia optymalnego, korytko, pastwisko a może tak już jest bo nie znane są przyczyny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No popatrz, jak ten "admin" potrafi diagnozować bez "przyrządów". Jaka szkoda, że nie leczy do tego przez drut! Masz już diagnozę potwierdzoną "aparaturą"?
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Prorok jakiś ?? W zasadzie to insulinoma, nie wiem czy jeszcze onkolog będzie to oglądał. Jak mi babka robiła eus czy emus sorry ale byłem zestresowany i nie pamiętam nazwy, to potwierdziła. Potem lekarka coś przebąkiwała, ale za dużo nie mówiła argumentowała tym, że jak przyjdzie mój lekarz prowadzący w poniedziałek to mi powie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czy markery są w normie? (CA 19-9 i 50) Jeśli nie, to niech chlastają jak najszybciej, a jeśli tak, to też niech wycinają jak najszybciej. I tyle na teraz.
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
A co to oznacza jeśli nie są?
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
nawet nie wiem czy mi robili
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
już wygooglowałem, słowo rak straszny lęk we mni wzbudza
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak, czy siak, powinni wycinać, bo nic innego na to się nie poradzi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Prorok jakiś ??
Nie, to tylko lata pracy z Dr-em Kwaśniewskim
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
już wygooglowałem, słowo rak straszny lęk we mni wzbudza
Rak; straszny; lęk. Za dużo tego w Tobie się wzbudziło. Prorok jakiś ??
Nie, to tylko lata pracy z Dr-em Kwaśniewskim Nie mam pojęcia na czym polega taka praca, ale mojego Przyjaciela uznaję za odważnego Człowieka.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie mam pojęcia na czym polega taka praca, ale mojego Przyjaciela uznaję za odważnego Człowieka. Radziu! Rodzinnych sekretów się nie zdradza...
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
no cóż mam skłonność do projekcji w końcu sytuacja dotyczy mnie osobiście, muszę się pilnować.
Proroku adminie to powiedz tylko, że da się ogarnąć tą chorobę mam nadzieję że wiesz.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wszystko się da, tylko dużo zależy ile ci chlasną i czy unerwienie błędne będzie zachowane, jak nie, to też są sposoby.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie mam pojęcia na czym polega taka praca, ale mojego Przyjaciela uznaję za odważnego Człowieka. Radziu! Rodzinnych sekretów się nie zdradza... ROGER. Czuję się zaszczycony. MarekS DO świetnie pomaga w samokontroli. A Twoja sytuacja w pełni usprawiedliwia Twoją postawę. Nie spieprzysz tego! (Zmienił bym szyk zdań, ale taki będzie dla Ciebie trudniej zrozumiały- nie ma w tym nic złego )
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Nie spieprzysz tego! (Zmieni³ bym szyk zdañ, ale taki bêdzie dla Ciebie trudniej zrozumia³y- nie ma w tym nic z³ego ) tego nie zrozumiałem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma powodu do niepokoju, bo Radzia ciężko zrozumieć niektórym!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale można to przewidzieć. Nie spieprzysz tego! (Zmieni³ bym szyk zdañ, ale taki bêdzie dla Ciebie trudniej zrozumia³y- nie ma w tym nic z³ego ) tego nie zrozumiałem Korespondujemy ze sobą dość krótko i trudno mi określić Twoją wrażliwość. Znam osobę, której zdiagnozowano raka, pozostawiając do obrony rentę 600PLN na ręku i całą Państwową Służbę Zdrowia do pomocy. Znam ludzi, którzy gotowi są twierdzić, że to rencistki wina, bo żarła byle co i byle jak. Znam ludzi... "Badam" Cię- wirtualnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na pocieszenie samcom DOłożę- kobiety zwykle badam, znaczy rozbieram, nieco szybciej. Znaczy, rozumiecie?
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Właśnie czytając tłusta życie uświadamiam sobie to,że nie będąc na ŻO unikałem węgli, ale pomimo tego jadłem ich dużo 40./40pare.I mam efekty prawdopodobnie. Na pocieszenie samcom DO³o¿ê- kobiety zwykle badam, znaczy rozbieram, nieco szybciej. Znaczy, rozumiecie? Radzio chwalipięta
|
|
|
|
|
|
|
|