renia
|
Dalej niech Zyon z Tobą dyskutuje... ja już nie mam cierpliwości...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dalej niech Zyon z Tobą dyskutuje... ja już nie mam cierpliwości... To z innej beczki. Czemu akurat dzieci? Psychologiczne aspekty znam, dzieci łatwiej omamić i mają dużą siłę przebicia oraz lubią słodkie. Ok, odsuwamy od nich zagrożenie przez wprowadzenie zakazów i nakazów, ale co potem? Podrosną, zaczną być mniej zależne, czy wtedy słodkie będzie im mniej smakować i szkodzić? A będzie bardziej dostępne przecież... Co to za rozumowanie? Nie dopuszczać dziecka do noża, bo jest małe i może się skaleczyć, a jak podrośnie to dać w łapę, takiemu nienauczonemu obchodzenia suę z ostrzem?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To chyba jest pytanie skierowane do Teresy... Ona z tym tematem "wyskoczyła"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ło matko córko i córko, skąd u niektórych taki brak tolerancji? Świat na nakazach i zakazach Wam się marzy, bo rzekomo Wy wiecie co dla innych dobre, a co nie dobre? Toż to Marksizm i Leninizm w najczystszej postaci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A o co się masz obrażać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może dla niektórych i tak...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To masz tak jak ja, lepiej unikać niż sie obrażać, bo szkoda zdrowia na takie pierdoły jak udowadnianie swoich racji. Najgorzej to za prawdę się na mnie obrażają fanatycy, ale co tam, nie moje strata... Ja ich nie potrzebuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|