administ
Go
|
"Żyj i daj żyć"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Żyj i daj żyć"... Przy czym zwrot "daj" jest zawoalowanym, acz subtelnym nietaktem. Ale to już misja dla "Dar'a", bez antonimów.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A gdzież tam, ja się nigdy nie obrażam, zawsze na mnie się obrażają, tym bardziej im więcej prawdy powiem... To masz tak jak ja, lepiej unikać niż sie obrażać, bo szkoda zdrowia na takie pierdoły jak udowadnianie swoich racji. Zgoda. Z zastrzeżeniem co do "unikać".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Każdemu wg potrzeb ja wolę unikać niż cywilizować chama, bo szkoda zdrowia i czasu.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Cywilizować. Chama. Tu mam zagadkę.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W pigułce, którą przygotował Anakin jest wypowiedź Tomasza o magnezie. Wszyscy optymalni się pewno z nim zgadzają, bo inaczej banik i po ptokach
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak brałam udział w 2013 roku w Konferencji Zdrowia w Gdańskim Parku Naukowo-Technologicznym (przedstawiłam tam Mity współczesnej dietetyki w ujęciu socjologicznym), to było tam dwóch przedstawicieli firm farmaceutycznym. Zadałam im takie pytanie, czy można zaskarżyć działanie szkodliwe jakichś leków w Polsce i wygrać sprawę? Odpowiedzieli mi, że teoretycznie tak, ale w praktyce takiej sytuacji nie było. Osoba pokrzywdzona musiałaby zasponsorować co najmniej milion złotych w badania naukowe, które by musiały wykazać szkodliwość ukrytą leku. I nawet jakby ktoś takie badania zrobił, to firma farmaceutyczna by automatycznie przeprowadziła swoje badania, które by z pewnością obaliły tamte. Mówili, że w sumie jest to w Polsce niemożliwe. W USA już taka sprawa przez poszkodowanych była wygrana...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Admin ma rację, zwiewać gdzie pierz rośnie, w stronę przeciwną od lekarzy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa chciałam się dzisiaj już nie wkurzać...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
W komentarzach do powyższego jest więcej podobnych historii.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pani Tereso. Proszę wziąć pod uwagę, że nie wszystkim dany jest zdrowy sen. W hodowli oczywistą rzeczą jest, że dba się o należytą wydajność materiału hodowlanego i nie ma takiego zaniedbania, żeby taki materiał się zmarnował czarna kropkaKtoś na forum wspomniał o tym, że jego znajomy musiał odleżeć określoną ilość czasu w szpitalu, aby zadowolić personel czarna kropkaA co na to DO, ... do wiosny jeszcze parę dni zostało.
|
|
|
|
|
|
|
|