forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-11-22, 11:36:37

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.
669690 wiadomości w 4061 wątkach; wysłane przez 34 użytkowników
Najnowszy użytkownik: root
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  540+351 lekko zmodyfikowane czyli sernik luksusowy na biszkopcie orzechowym
« poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: 540+351 lekko zmodyfikowane czyli sernik luksusowy na biszkopcie orzechowym  (Przeczytany 15080 razy)
Radzio
Gość


Email
Odp: 540+351 lekko zmodyfikowane czyli sernik luksusowy na biszkopcie orzechowym
« Odpowiedz #20 : 2014-03-19, 17:43:46 »

Oczywiście, z prawdziwie pogrubionym dnem. Very Happy
Chociaż lody mi nie przywierały. Wink
Zapisane
zofijeczka
Gość


Email
Odp: 540+351 lekko zmodyfikowane czyli sernik luksusowy na biszkopcie orzechowym
« Odpowiedz #21 : 2014-03-19, 17:49:48 »

JA lodów nie gotuję / podgrzewam
miksuję składniki i z miejsca mrożę dzięki temu już po 45 minutach mogę jeść pyszności śmietanowo żółtkowe o smaku akurat dostępnych składników [ malinowe, czekoladowe , orzechowe ........ ]
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: 540+351 lekko zmodyfikowane czyli sernik luksusowy na biszkopcie orzechowym
« Odpowiedz #22 : 2014-03-19, 17:56:44 »

O toto. Właśnie, przywierało mimo, że jeszcze nie zagotowało się. Było znacznie bardziej gęste.
Teraz "dam na zmarnowanie" to, co przy dnie. Podobnie do liścia kapusty w cygańskim/myśliwskim kociołku. Very Happy
Zapisane
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.037 sekund z 17 zapytaniami.