Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wątek: 540+351 lekko zmodyfikowane czyli sernik luksusowy na biszkopcie orzechowym (Przeczytany 15080 razy)
|
Radzio
Gość
|
OczywiĹcie, z prawdziwie pogrubionym dnem. ChociaĹź lody mi nie przywieraĹy.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
JA lodĂłw nie gotujÄ / podgrzewam miksujÄ skĹadniki i z miejsca mroĹźÄ dziÄki temu juĹź po 45 minutach mogÄ jeĹÄ pysznoĹci Ĺmietanowo şóĹtkowe o smaku akurat dostÄpnych skĹadnikĂłw [ malinowe, czekoladowe , orzechowe ........ ]
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
O toto. WĹaĹnie, przywieraĹo mimo, Ĺźe jeszcze nie zagotowaĹo siÄ. ByĹo znacznie bardziej gÄste. Teraz "dam na zmarnowanie" to, co przy dnie. Podobnie do liĹcia kapusty w cygaĹskim/myĹliwskim kocioĹku.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|
|