admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, badania przeprowadzili na mĹodych zdrowych, a nie na schorowanych z "chorobami towarzyszÄ
cymi"Â Tym zaszczepionym to powinni jakie stygmaty nadaÄ widoczne na pierwszy rzut oka, aby byĹ czas ich ominÄ
Ä szerokim Ĺukiem... Bo to nie wiadomo jak ta zaraza po szczepieniu siÄ rozchodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Czyli niby ok. Ale na pierwszy ogieĹ niech siÄ inni szczepiÄ
. Na drugi tez, moze przestanÄ
kneblami szpanowaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Jasne, badania przeprowadzili na mĹodych zdrowych, a nie na schorowanych z "chorobami towarzyszÄ
cymi"Â Tym zaszczepionym to powinni jakie stygmaty nadaÄ widoczne na pierwszy rzut oka, aby byĹ czas ich ominÄ
Ä szerokim Ĺukiem... Bo to nie wiadomo jak ta zaraza po szczepieniu siÄ rozchodzi. Po zachowniu poznasz, bÄda pytaÄ czy zaszczepiony jesteĹ jak obok usiadziesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Instnieje ale wymyĹlony, no bo jak bez wroga ma siÄ mieÄ sprawiedliwoĹÄ spoĹeczna. A ten janosik z afganistanu, co im wydzwanial z komĂłry i straszyĹ kolejnymi zamachami? Nieuchwtny, bo za kazdym razem zmieniaĹ karty telefoniczne. No ale w koncu go dopadli, ByÄ moĹźe telekom go potkablowaĹ.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Taured to chyba gdzieĹ koĹo PraĹźewicy? MoĹźliwe! Dawno dawno temu (w normalniejszych czasach), polecieli mi bagaĹź do przyszĹoĹci o kilka lat (mam na to stemple). Na szczÄĹcie zwrĂłcili po kilku dĹugich dniach i co waĹźne - nie wypili zawartoĹci!Â
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kolega, ktĂłry pracowaĹ w Agorze, zawsze w piÄ
tek czytaĹ w pociÄ
gu poniedziaĹkowÄ
"WyborczÄ
".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co to siÄ robi!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dziwne strony ogladasz, jakies WolneMedia, nczas, korwin.pl, globalna.....takie jak to mowia szurskie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Prawda, ale jak wszyscy kĹamiÄ
, to wybieram takie, Ĺźeby chociaĹź Ĺmiesznie byĹo.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dziwne strony ogladasz, jakies WolneMedia, nczas, korwin.pl, globalna.....takie jak to mowia szurskie Ja nie oglÄ
dam, tylko czytam, ze stron do oglÄ
dania to tylko - https://www.youtube.com/user/DarkKrzys - jak tylko mi "dzwoneczek" brzÄknie! No lubiÄ gostka oglÄ
daÄ - ma coĹ z Doktora i nie tylko...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|