|
Zyon
|
wiadomix, ze amerykance same to zrobily
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ale jak rozmawiałam z Szwagra synem z USA (ma on 27 lat i pracuje w centralnej siedzibie opieki socjalnej) to on jest święcie przekonany, że rząd USA bardzo troszczy się o swoich obywateli i dobrze robi, że wprowadza te wszystkie monitoringi i zabezpieczenia antyterrorystyczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ten drugi materiał o trollingu świetnie opisuje internetową działalność niejakiego Venso. ^^ Do czego nie posunie się idiota, aby zachować pozory i dalej być "tym fajnym".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Świetne filmy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
hmm jakos nie widze standardowego przycisko do zapisania filmow, czyzby zniknal?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Spisek jak nic. P.S. U mnie jest, mam Downoload YouTube Videos do Firefoksa.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Czasem muszę zrestartować stronkę aby mi sie pojawił czasem tak mam
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
a juz mam, zapomnialem, ze wylaczylem pluginy ostatnio do sciagnia z firefoxa jak przechodzilem na PaleMoona
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
grenis
Go
|
No, np dzisiaj rano opublikowal artykul pt. Dlaczego sportowcy wolą glukozę? Temat oczywiscie zamkniety. Dam sobie reke uciac, ze inspiracja dla niego byl wrzucony wczoraj zarys zywienia optymalnego w sporcie autorstwa J.Kwasniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciężkie i nudne życie musi mieć JW... nie może się żadną inną dziedziną życia interesować, tylko musi żyć tematem "szkodliwości" DO... biedak jeden...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zawsze najwięcej do powiedzenia na temat "szkodliwości" DO mają ci, co w ogóle nie wiedzą, co to jest Dieta Optymalna, ale faktycznie ich wyobrażenia na ten temat - mogą być szkodliwe, czego najlepszym przykładem niejaki "hanniuś", co to "formułę30g" sobie zastosował, bo tak "zrozumiał". I jeszcze taki inteligentny, że nie ma pretensji do siebie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten JW to jest jakiś szczególny przypadek... Pisze, że dr Kwaśniewski: "powtarzał, że w tłuszczu są wszystkie niezbędne witaminy, to nieuctwo najwyższego lotu". Niech lepiej ten JW pokaże taki cytat. Bzdury wymyślać każdy potrafi, ale ten Pan szczególnie. Brak argumentów uruchamia fantazję... Takie jest życie trolla...taka dola...hola, hola... http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=231467#231467
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ciekawe dyskusje, JW uzywa bezpiecznej retorycznej figury "przemlocone 8 lat temu" doskonale wiedzac, ze tak naprawde to nie wiadomo kto, co i gdzie przemlocil. Taki erystyczny worek bez dna, gdzie mzona wrzucic wszystko. Wczesniej uzywal "pisalem to x lat temu w Optymalniku"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
To tak samo jak: "ludzie na mieście mówią"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|