Gavroche
|
"Kucyki Pony" teĹź oglÄ
dasz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Kuce sÄ
super, takie pouczajÄ
ce! Â Nie mogÄ siÄ doczekaÄ kolejnej serii... Â
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Harry Portier" teĹź jest podobno wy***ny
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Potter to tylko taka anglicka zrzyna z Akademii Pana Kleksa na nowoczesna mlodziezowa modle Ale zeby Spongeboba zestawiac z Kucykami Pony.....to jak trzeba sie nie znac na temacie, zeby sie wypowiadac....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Potter to tylko taka anglicka zrzyna z Akademii Pana Kleksa na nowoczesna mlodziezowa modle Ale zeby Spongeboba zestawiac z Kucykami Pony.....to jak trzeba sie nie znac na temacie, zeby sie wypowiadac.... A skÄ
d niby dorosĹy facet ma siÄ znaÄ na bajkach dla dzieci? Moja cĂłra jest na etapie "SmerfĂłw"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wlasnie o to chodzi, ze Spongebob nie jest dla dzieci (choc moga go ogladac) W 2004 w kinach byl Spongebob The Movie i obejrzyj sobie, to jest humor nie dla dzieci a typowo dla doroslych, to znakomita rozrywka na pewnych poziomach To dosc specyficzny poziom humoru po prostu tak jak np South Park Rownie dobrze moznaby powiedziec, ze komiksy np Lobo, Szninkiel, Thorgal czy X-Men sa dla dzieci. Dla laika wszystko czego nie rozumie i co nie dla niego jest dla dzieci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Podobno jak siÄ coĹ powtĂłrzy odpowiedniÄ
iloĹÄ razy, to staje siÄ prawdÄ
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Aaaa nie wiem, to...................siem wypowiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem teĹź nic o przebieraniu siÄ w damskie ciuszki. Jestem w tym kompletnym laikiem, i zdaniem tych co to robiÄ
, duĹźo tracÄ, bo to takie fajne i ekscytujÄ
ce Ale kompletnie mi to nie przeszkadza u innych
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Spoko, ale nie wypowiadaj sie w takim razie na te tematy z niezachwiana pewnoscia "edukowanego oporu"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Spoko, ale nie wypowiadaj sie w takim razie na te tematy z niezachwiana pewnoscia "edukowanego oporu"Â A w ktĂłrym miejscu to zrobiĹem? ZapytaĹem tylko czy oglÄ
dasz "Kucyki Pony", skoro jakiegoĹ gÄ
bkÄ teĹź...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Spoko, ale nie wypowiadaj sie w takim razie na te tematy z niezachwiana pewnoscia "edukowanego oporu"Â A w ktĂłrym miejscu to zrobiĹem? ZapytaĹem tylko czy oglÄ
bkÄ teĹź... No wlasnie w tym. Animacja jako jedna z form przedstawiania swiata za pomoca obrazu od razu nie kwalifikuje wszystkiego jako bajek dla dzieci Jest hentai czyli zboczone anime dla japonskich zboczuszkow, jest animowany serial The Simpsons z pewnoscia nie dla dzieci i sa twoje ulubione kucyki jako odprezenie po zapewne ciezkim treningu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
bkÄ teĹź... No wlasnie w tym. Animacja jako jedna z form przedstawiania swiata za pomoca obrazu od razu nie kwalifikuje wszystkiego jako bajek dla dzieci Jest hentai czyli zboczone anime dla japonskich zboczuszkow, jest animowany serial The Simpsons z pewnoscia nie dla dzieci i sa twoje ulubione kucyki jako odprezenie po zapewne ciezkim treningu Podobnie jak damskie Ĺaszki nie sÄ
dla facetĂłw, ale wielu nosi... Czym siÄ martwisz, Zyon, Ĺźe siÄ tak tĹumaczysz? Moim zdaniem? PrzecieĹź ja jestem kompletnym laikiem i nawet nie prĂłbujÄ odszyfrowaÄ wielopoziomowego przesĹania "Jacka i Agatki"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ja ci po prostu daje ten, no ..."edukowany odpor" zebys tu forum nie zachamil i nie zhateyzowal (nieodmiennie zadziwia mnie fantazja osoby, ktora stworzyla ten koslawy zlepek jezykowy )
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Gość
|
Do Tolkiena siê nie umywa... E tam, to juĹź rzecz gustu. CeniÄ sobie tak samo twĂłrczoĹÄ Tolkiena jak i Rowling. Ale jakbym miaĹ wybieraÄ miÄdzy HP Rowling, WP Tolkiena, Kronikami Amberu Rogera Zelaznego i Ziemiomorzem Ursuli K. Le Guin (a nawet Kronikami Narnii C.S. Lewisa), tedy wybraĹbym Harry'ego Pottera i Kroniki Amberu (a nawet Kroniki Narnii), gdyĹź te uniwersa bardziej mnie *jarajÄ
*.
|
|
|
|
|
|
|
|