Gavroche
|
"Kucyki Pony" też oglądasz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kuce są super, takie pouczające! Nie mogę się doczekać kolejnej serii...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Harry Portier" też jest podobno wy***ny
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Potter to tylko taka anglicka zrzyna z Akademii Pana Kleksa na nowoczesna mlodziezowa modle Ale zeby Spongeboba zestawiac z Kucykami Pony.....to jak trzeba sie nie znac na temacie, zeby sie wypowiadac....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Potter to tylko taka anglicka zrzyna z Akademii Pana Kleksa na nowoczesna mlodziezowa modle Ale zeby Spongeboba zestawiac z Kucykami Pony.....to jak trzeba sie nie znac na temacie, zeby sie wypowiadac.... A skąd niby dorosły facet ma się znać na bajkach dla dzieci? Moja córa jest na etapie "Smerfów"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wlasnie o to chodzi, ze Spongebob nie jest dla dzieci (choc moga go ogladac) W 2004 w kinach byl Spongebob The Movie i obejrzyj sobie, to jest humor nie dla dzieci a typowo dla doroslych, to znakomita rozrywka na pewnych poziomach To dosc specyficzny poziom humoru po prostu tak jak np South Park Rownie dobrze moznaby powiedziec, ze komiksy np Lobo, Szninkiel, Thorgal czy X-Men sa dla dzieci. Dla laika wszystko czego nie rozumie i co nie dla niego jest dla dzieci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Podobno jak się coś powtórzy odpowiednią ilość razy, to staje się prawdą
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Aaaa nie wiem, to...................siem wypowiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem też nic o przebieraniu się w damskie ciuszki. Jestem w tym kompletnym laikiem, i zdaniem tych co to robią, dużo tracę, bo to takie fajne i ekscytujące Ale kompletnie mi to nie przeszkadza u innych
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Spoko, ale nie wypowiadaj sie w takim razie na te tematy z niezachwiana pewnoscia "edukowanego oporu"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Spoko, ale nie wypowiadaj sie w takim razie na te tematy z niezachwiana pewnoscia "edukowanego oporu" A w którym miejscu to zrobiłem? Zapytałem tylko czy oglądasz "Kucyki Pony", skoro jakiegoś gąbkę też...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Spoko, ale nie wypowiadaj sie w takim razie na te tematy z niezachwiana pewnoscia "edukowanego oporu" A w którym miejscu to zrobiłem? Zapytałem tylko czy oglądasz "Kucyki Pony", skoro jakiegoś gąbkę też... No wlasnie w tym. Animacja jako jedna z form przedstawiania swiata za pomoca obrazu od razu nie kwalifikuje wszystkiego jako bajek dla dzieci Jest hentai czyli zboczone anime dla japonskich zboczuszkow, jest animowany serial The Simpsons z pewnoscia nie dla dzieci i sa twoje ulubione kucyki jako odprezenie po zapewne ciezkim treningu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Spoko, ale nie wypowiadaj sie w takim razie na te tematy z niezachwiana pewnoscia "edukowanego oporu" A w którym miejscu to zrobiłem? Zapytałem tylko czy oglądasz "Kucyki Pony", skoro jakiegoś gąbkę też... No wlasnie w tym. Animacja jako jedna z form przedstawiania swiata za pomoca obrazu od razu nie kwalifikuje wszystkiego jako bajek dla dzieci Jest hentai czyli zboczone anime dla japonskich zboczuszkow, jest animowany serial The Simpsons z pewnoscia nie dla dzieci i sa twoje ulubione kucyki jako odprezenie po zapewne ciezkim treningu Podobnie jak damskie łaszki nie są dla facetów, ale wielu nosi... Czym się martwisz, Zyon, że się tak tłumaczysz? Moim zdaniem? Przecież ja jestem kompletnym laikiem i nawet nie próbuję odszyfrować wielopoziomowego przesłania "Jacka i Agatki"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ja ci po prostu daje ten, no ..."edukowany odpor" zebys tu forum nie zachamil i nie zhateyzowal (nieodmiennie zadziwia mnie fantazja osoby, ktora stworzyla ten koslawy zlepek jezykowy )
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Do Tolkiena siê nie umywa... E tam, to już rzecz gustu. Cenię sobie tak samo twórczość Tolkiena jak i Rowling. Ale jakbym miał wybierać między HP Rowling, WP Tolkiena, Kronikami Amberu Rogera Zelaznego i Ziemiomorzem Ursuli K. Le Guin (a nawet Kronikami Narnii C.S. Lewisa), tedy wybrałbym Harry'ego Pottera i Kroniki Amberu (a nawet Kroniki Narnii), gdyż te uniwersa bardziej mnie *jarają*.
|
|
|
|
|
|
|
|