Autor
|
Wtek: NU - dziennik treningowy (Przeczytany 483733 razy)
|
nu
Go
|
Zważywszy na to, że dwa tygodnie temu było "Sobota, 07-12-2013, 65KG, 9.8% TT. Koniec redukcji", to jest calkiem fajnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zważywszy na to, że dwa tygodnie temu było "Sobota, 07-12-2013, 65KG, 9.8% TT. Koniec redukcji", to jest calkiem fajnie.
Jak uważasz 700 g w tydzień to 1% Twojej wagi, a z tego 0,5% tkanki tłuszczowej. To, że tyjesz to miał być żart, bo bawisz się w jakieś kulturystyczne pierdoły typu redukcja czy masa Waga Cię okłamuje, pewno jeszcze to ona mierzy poziom tkanki tłuszczowej? Ona mów Ci tylko z jaką siłą Ziemia Cię przyciąga, nie mówi nic o tym czy łapiesz wodę, mięso lub tłuszcz. A ten poziom tkanki tłuszczowej mierzony dzięki przewodności elektrycznej to bzdura. Daj sobie z tym spokój. Trenuj, jedz, odpoczywaj, baw się, a postępy kontroluj w lustrze.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
bawisz się w jakieś kulturystyczne pierdoły typu redukcja czy masa Bo wiadomo, że "na masę" na "tłuszczowej" potrzeba: - dużo białka - najlepiej jeść w proporcji BTW jak 1:1,6-2:0,5, - poza 1-1,5h na siłownii raczej unikać wysiłku fizycznego, bo masa nie będzie szła w górę! A po "masówce" trzeba robić redukcję... bo kalorii była nadwyżka... z białka.
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
No myślę, że jest spoko, wyżej pisałem, że póki w lustrze widać separacje na brzuchu to jestem zadowolony Co do masa/redukcja, jeszcze się nie przyzwyczaiłem, że tutaj taka terminologia nie obowiązuje co mi się podoba. Old habits die hard
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Kawa ze śmietaną i masłem. Jaja, masło, cebula, papryka, boczek. Gorzka czekolada.
*MLASK*
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na diecie Ww takie rozdzielenie ma sens, bo wprowadzenie "anabolicznego" stanu przez przejadanie się pozytywnie wpływa na ilość hormonów sterydowych i działa ochronnie na mięśnie, zwłaszcza w przypadku stosowania SAA i dużej ilości protein. Na diecie LCHF nie ma takiej potrzeby, bo tłuszcz robi jedno i drugie i można sobie spokojnie spać
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sobota, 14-12-2013, 66.1kg, 10.7% TT Sobota, 21-12-2013, 66.8kg, 11.2% TT
Tyjesz. Zwyczajnie wraca do zdrowia. Koledzy silnoręcy zapewne "wią" jak wygląda osobnik płci męskiej mierzący np. 182cm i ważący 65kg. Pierwszy lepszy przykład jeszcze z tego Forum. Wygląda, że wszystko w "musk" poszło. http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=16.msg2570#msg2570 W moim pobliżu "kręci się" samczyk o 184cm wzrostu i z dumą uzyskaną 66-cio kg wagą. Wiem jak wygląda. Chwytne ma jedynie dłonie i ... uda. Bo by Go z Hayabuzyyy zwiało, jak nic.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego napisałem, że to żart Trzymanie się jakichś sztucznych wartości typu %BF, wagi w kilogramach czy "wagi z liceum" to nieporozumienie. Zwłaszcza gdy się trenuje. Redukcja, wycinka, kaloryfer, masa to bzdury! Siła, sprawność, piękno i zdrowie, to jest to
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale delikatny, bombek nie zgniatam Zdrowia dla Twojego chudzielca!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
On akurat nie "przemużdża" się. W tym mój optymizm, kiedy Go wreszcie na nauki do pewnego zootechnika poślę, choćbym miał ostatnie damskie majtochy oddać. O!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlatego napisałem, że to żart Trzymanie się jakichś sztucznych wartości typu %BF, wagi w kilogramach czy "wagi z liceum" to nieporozumienie. Zwłaszcza gdy się trenuje. Redukcja, wycinka, kaloryfer, masa to bzdury! Siła, sprawność, piękno i zdrowie, to jest to Święte słowa, ale taki męski kaloryfer, niech to będzie bzdura, ale wygląda bardzo przyjemnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego napisałem, że to żart Trzymanie się jakichś sztucznych wartości typu %BF, wagi w kilogramach czy "wagi z liceum" to nieporozumienie. Zwłaszcza gdy się trenuje. Redukcja, wycinka, kaloryfer, masa to bzdury! Siła, sprawność, piękno i zdrowie, to jest to Święte słowa, ale taki męski kaloryfer, niech to będzie bzdura, ale wygląda bardzo przyjemnie. Sztuczne cycki też Ale nie mają supermocy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlatego napisałem, że to żart Trzymanie się jakichś sztucznych wartości typu %BF, wagi w kilogramach czy "wagi z liceum" to nieporozumienie. Zwłaszcza gdy się trenuje. Redukcja, wycinka, kaloryfer, masa to bzdury! Siła, sprawność, piękno i zdrowie, to jest to Święte słowa, ale taki męski kaloryfer, niech to będzie bzdura, ale wygląda bardzo przyjemnie. Sztuczne cycki też Ale nie mają supermocy. Nie porównuj silikonów do pięknej rzeźby. Ho, ho ho dla niektórych okazuje się, że takie silikony to super moce.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego napisałem, że to żart Trzymanie się jakichś sztucznych wartości typu %BF, wagi w kilogramach czy "wagi z liceum" to nieporozumienie. Zwłaszcza gdy się trenuje. Redukcja, wycinka, kaloryfer, masa to bzdury! Siła, sprawność, piękno i zdrowie, to jest to Święte słowa, ale taki męski kaloryfer, niech to będzie bzdura, ale wygląda bardzo przyjemnie. Sztuczne cycki też Ale nie mają supermocy. Nie porównuj silikonów do pięknej rzeźby. Ho, ho ho dla niektórych okazuje się, że takie silikony to super moce. Porównanie jak najbardziej na miejscu. Kaloryfer ma taką samą funkcjonalność w stabilizacji tułowia, jak silikonowe implanty w produkcji mleka...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Yes, yes, yes.
|