Autor
|
Wtek: NU - dziennik treningowy (Przeczytany 483662 razy)
|
MariuszM
Go
|
mam, císne i na dziewoje nie chodze!!:-D !!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
mam, císne i na dziewoje nie chodze!!:-D !!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlatego napisałem, że to żart Trzymanie się jakichś sztucznych wartości typu %BF, wagi w kilogramach czy "wagi z liceum" to nieporozumienie. Zwłaszcza gdy się trenuje. Redukcja, wycinka, kaloryfer, masa to bzdury! Siła, sprawność, piękno i zdrowie, to jest to Święte słowa, ale taki męski kaloryfer, niech to będzie bzdura, ale wygląda bardzo przyjemnie. Sztuczne cycki też Ale nie mają supermocy. Nie porównuj silikonów do pięknej rzeźby. Ho, ho ho dla niektórych okazuje się, że takie silikony to super moce. Porównanie jak najbardziej na miejscu. Kaloryfer ma taką samą funkcjonalność w stabilizacji tułowia, jak silikonowe implanty w produkcji mleka... No to mnie zaciekawiłeś? Odkąd mięśnie brzucha nie równoważą napięcia mięśni pleców? A podczas siadania i leżenia nie dociskają dysków międzykręgowych? Właśnie przy różnych zniekształceniach kręgosłupa jest nadmierne osłabienie mięśni brzucha. A poród i ciąża tu tez nie mają znaczenia mocne mięśnie brzucha?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlatego napisałem, że to żart Trzymanie się jakichś sztucznych wartości typu %BF, wagi w kilogramach czy "wagi z liceum" to nieporozumienie. Zwłaszcza gdy się trenuje. Redukcja, wycinka, kaloryfer, masa to bzdury! Siła, sprawność, piękno i zdrowie, to jest to Święte słowa, ale taki męski kaloryfer, niech to będzie bzdura, ale wygląda bardzo przyjemnie. Sztuczne cycki też Ale nie mają supermocy. Nie porównuj silikonów do pięknej rzeźby. Ho, ho ho dla niektórych okazuje się, że takie silikony to super moce. Porównanie jak najbardziej na miejscu. Kaloryfer ma taką samą funkcjonalność w stabilizacji tułowia, jak silikonowe implanty w produkcji mleka... No to mnie zaciekawiłeś? Odkąd mięśnie brzucha nie równoważą napięcia mięśni pleców? A podczas siadania i leżenia nie dociskają dysków międzykręgowych? Właśnie przy różnych zniekształceniach kręgosłupa jest nadmierne osłabienie mięśni brzucha. A poród i ciąża tu tez nie mają znaczenia mocne mięśnie brzucha? Wszystko prawda, tylko, że ja mówię o tłoczni brzusznej, a Ty o prostych brzucha Mając tylko proste brzucha, nie dałabyś rady zakasłać, nie mówiąc o porodzie. Tłocznia brzuszna stabilizuje tułów, jak mankiet ciśnieniomierza, by przenosić siłę z nóg na korpus. To jest prawdziwe zadanie mięśni brzucha Zbliżanie klatki piersiowej do miednicy to tylko bonus, z którego zrobiono niemal kult Silne mięśnie brzucha trenuje się ciągami, siadami lub ćwiczeniami "core", a skłonami poleruje nic nie warte kaloryferki, na pokaz
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wszystko prawda, ale i tak i tak nijak nie można postawić znaku równości między operacja plastyczną a jakimkolwiek, choćby najmniej produktywnym (jak wykazujesz) ćwiczeniem fizycznym. No i oczywiście bronię "biednych" kulturystów. Ja o tym.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszystko prawda, ale i tak i tak nijak nie można postawić znaku równości między operacja plastyczną a jakimkolwiek, choćby najmniej produktywnym (jak wykazujesz) ćwiczeniem fizycznym. No i oczywiście bronię "biednych" kulturystów. Ja o tym. Owszem Tylko, że kaloryfer mnie tak samo przekonuje o sile posiadacza, jak sztuczne cycki o dobrych genach Albo kusa sukienka z głębokim dekoltem o inteligencji nosicielki A rekruterzy w korporacjach się na to nabierają, bo w takim pozorowanym świecie żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Już w detale nie będziemy się bawić i przekonywać. Bo, mi się nie chce, tym bardziej, że generalnie mamy consensus. Ba, panie, ale wielu się łapie na to. A mózg do niektórych spraw nie jest potrzebny. Ale kusa sukienka z głębokim dekoltem może też świadczyć o głębokim intelekcie. Zależy na jakiej pracy nam zależy i jakie są wymagania.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja osobiscie uwazam kobiety w kusych i wydekoltowanych sukienkach za o wiele inteligentniejsze od tych, ktore takich nie nosza
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Ale jezeli jest pozytywne zaskoczenie to wtedy efekt jest jeszcze bardziej piorunujacy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jezeli jest pozytywne zaskoczenie to wtedy efekt jest jeszcze bardziej piorunujacy Ale gdyby Twoja żona tak paradowała, a faceci w koło by się ślinili... to nie wiem, czy Tobie by się to podobało...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U tej pierwszej z prawej trochę to wygląda nienaturalnie, jak implant...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale jezeli jest pozytywne zaskoczenie to wtedy efekt jest jeszcze bardziej piorunujacy Ale gdyby Twoja żona tak paradowała, a faceci w koło by się ślinili... to nie wiem, czy Tobie by się to podobało... Jasne, ze by sie podobalo, w koncu niech inni widza jakiego ma sie skarba
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
No troche plastikowe jednak, jakas aparycja i attitude by sie przydalo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Silne mięśnie brzucha trenuje się ciągami, siadami lub ćwiczeniami "core", a skłonami poleruje nic nie warte kaloryferki, na pokaz http://www.youtube.com/watch?v=WSuqc_PbDnMJakaż piękna, nic nie warta, jest tarka na brzuchu Brandona. <3
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Silne mięśnie brzucha trenuje się ciągami, siadami lub ćwiczeniami "core", a skłonami poleruje nic nie warte kaloryferki, na pokaz http://www.youtube.com/watch?v=WSuqc_PbDnMJakaż piękna, nic nie warta, jest tarka na brzuchu Brandona. <3 Właśnie. Gość waży prawie 90 kg, a krzywi się straszliwie przy niecałych 150 kg na 5 ruchów i to z trap barem
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Właśnie. Gość waży prawie 90 kg, a krzywi się straszliwie przy niecałych 150 kg na 5 ruchów i to z trap barem Bo w dzisiejszym świecie siła nie jest rzeczą najważniejszą. W gospodarne monetarno-rynkowej liczy się ładnie opakowany produkt... ludzie nawet jedzą oczami. Ciało, które jest ładnie wyrzeźbione jest atrakcyjnym produktem, który można sprzedać i zarobić na tym pieniądze. Wszystko się kręci wokół pieniędzy. Tylko produkt, który się sprzeda jest coś wart. Nie siła a sam wygląd. To się sprzedaje, to chce się oglądać. Nie jesteś siłaczem - wynajmij sobie osiłka. Zapłać mu a on już zrobi, co trzeba... jak jest konieczność.
|
|
|
|
|
|
|
|
|