Autor
|
Wtek: NU - dziennik treningowy (Przeczytany 483558 razy)
|
Dasna
Go
|
W weriach powinni jeszcze rozszerzyć czas otwarcia siłowni, a nie zamukać ją... Zamknięcie klubu to trening inwencji twórczej "Rób to co możesz, tam gdzie jesteś, tym co masz". Znajdź klub , który jest otwarty.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W weriach powinni jeszcze rozszerzyć czas otwarcia siłowni, a nie zamukać ją... Zamknięcie klubu to trening inwencji twórczej "Rób to co możesz, tam gdzie jesteś, tym co masz". Znajdź klub , który jest otwarty. Tak to każdy potrafi Ale sklecić z podłogi 2 na 2 metry, własnego ciała i drzwi, pełnowartościowy trening całego ciała, to już trudniej.
|
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
I po treningu. W piątek halówka.
Przysiad z kettlem 24kg 6x6 Podciąganie nachwytem 5x5 Pompki wąski rozstaw rąk z nogami na podwyższeniu 5x5 Podciąganie podchwytem 5x5 Dipy na drążku 5x5 Odwrotne rozpiętki z hantlami 2x6kg 3x8 Swing oburącz kettlem 24kg 5x20
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Sobota, 25-01-2014, 67.3kg
|
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Taaa.... tiptopami, bo tiptopami, ale do przodu i to mnie cieszy. Wagę sprawdzam cały czas, mimo niewielkich przyrostów widzę dobre efekty w lustrze. W największej mierze tyczy się to barków, klatki jak i ramion. Przypisuję to głownie czajnikowi.
A tymczasem skończyłem trening. Czas na prysznic.
Podciąganie nachwytem 6x5 Odwrotne wiosłowanie na kółkach 6x5 Dipy na drążku 10x5 Statyka na kółkach Swing oburącz kettlem 5x20
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
rekompozycja w lustrze zachodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
rekompozycja w lustrze zachodzi. U mnie zaszła,
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Podciąganie nachwytem 5x5 Pompki na podwyższeniu w wąskim rozstawie rąk 5x5 Podciąganie podchwytem 5x5 Dipy na drążku 10x5 Swing oburącz kettlem 5x20
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podciąganie nachwytem 5x5 Pompki na podwyższeniu w wąskim rozstawie rąk 5x5 Podciąganie podchwytem 5x5 Dipy na drążku 10x5 Swing oburącz kettlem 5x20
Domator z Ciebie
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Nie ma wyjścia Od 3 lutego ogień
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Podciąganie nachwytem 5x5 Pompki na podwyższeniu w wąskim rozstawie rąk 5x5 Podciąganie podchwytem 5x5 Dipy na drążku 10x5 Swing oburącz kettlem 5x20 Ile Ci to zajmuje nu ? Czyta się już jak epopeje ..
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Następnym razem zmierzę czas Wygląda to jak wygląda, ale lajtowo nie jest. W domu fajnie się ćwiczy, ale nie ma to jak siłownia i machanie żelastwem. A, zapomniałem wspomnieć, że w piątek dostałem piękną kosę na halówce, gruchnąłem ostro na lewe kolano i mi wyrosło drugie obok na lewej nodze Chodzę już normalnie, ale podnosząc się z siadu trochę boli, a opuchlizna nie zeszła jeszcze do końca. W ten piątek piłkę na pewno nie pogram, czy w przyszły się uda to ciężko powiedzieć. Plusem w tym wszystkim jest, że faul był polu karnym, a karny został zamieniony na bramkę
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Wczoraj była powtórka z rozrywki, czyli: Podciąganie nachwytem 5x5 Pompki na podwyższeniu w wąskim rozstawie rąk 5x5 Podciąganie podchwytem 5x5 Dipy na drążku 10x5 Swing oburącz kettlem 5x20 niestety nie zmierzyłem czasówki, ale jeszcze będzie kiedy. Dwie godziny odpoczynku ...i poszedłem na piłkę Sobota, 25-01-2014, 67.3kg Sobota, 01-02-2014, 67.7kg Teraz dwa dni odpoczynku i w poniedziałek ogień na siłowni
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Zapomniałem dodać, że przerzuciłem Ww ze śniadania do szejka potreningowego z dżemem, twarogiem i śmietanką. Czyli od dzisiaj na śniadanie tylko B+T. Z przeliczeń wychodzi mi ~30gWw do treningu i reszta - 60gWw - wchodzi potreningowo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zapomniałem dodać, że przerzuciłem Ww ze śniadania do szejka potreningowego z dżemem, twarogiem i śmietanką. Czyli od dzisiaj na śniadanie tylko B+T. Z przeliczeń wychodzi mi ~30gWw do treningu i reszta - 60gWw - wchodzi potreningowo.
Ja raczej nie widziałem różnicy w różnym rozkładzie BTW w ciągu dnia. Najlepiej chyba wychodziłem na trzech zrównoważonych posiłkach po ~30 g W. A może sobie wkręcam? Największa różnica, tu nie mam wątpliwości, była, kiedy wywaliłem cukry proste i większość dwucukrów, bazując praktycznie tylko na skrobi. Lepsza regeneracja, sen, mniej wody i tłuszczu pod skórą, dynamit w nogach. Ale łasuch jestem, wytrzymałem tylko z 5 miesięcy
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Jadam 3 posiłki w DNT, w okolicach 2500kcal, ale 3 posiłki w DT powyżej 3000kcal to nie dla mnie, dlatego rozbijam na 4 Mimo to, cenię sobie małą pojemność żołądka U mnie z szybkich węgli to właściwie tylko dżemy do 26gWw na 100g. 50g zwykle wpadało do śniadania, teraz przerzucam to do szejka. Czasami banan zamiast dżemu do szejka, choć bardzo rzadko. A tak przy okazji, nawiązując do tych kortyzolowych paranoi, warto się przejmować tym okienkiem potreningowym, co by wstrzymać się z jedzeniem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|