Autor
|
Wtek: NU - dziennik treningowy (Przeczytany 483589 razy)
|
Blade
Go
|
Na koniec dłuższe rozciąganie niż zwykle i do domu na morsing nu, a jak morsing robisz? u mnie to z 8-10 zmrożonych wkładów do lodówki turystycznej wrzuconych do wanny z zimną wodą - to poza sezonem, normalnie to przerębel
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
@Gavro, od obaw do strachu daleka droga Zamieńmy to słowo na "ciekawość" W każdym razie dzięki za dodatkową motywację @Blade, nic specjalnego, prysznic na lód i jazda, na zmianę z letnią wodą. Niestety nie mam wanny
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
@Gavro, od obaw do strachu daleka droga Zamieńmy to słowo na "ciekawość" W każdym razie dzięki za dodatkową motywację @Blade, nic specjalnego, prysznic na lód i jazda, na zmianę z letnią wodą. Niestety nie mam wanny zdecydowanie polecam przerębel. Korzystaj, póki jest lód. Remedium na wszystkie bóle cielesne i duchowe
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
@Gavro, od obaw do strachu daleka droga Zamieńmy to słowo na "ciekawość" W każdym razie dzięki za dodatkową motywację @Blade, nic specjalnego, prysznic na lód i jazda, na zmianę z letnią wodą. Niestety nie mam wanny Ja używam słowa emocje Nie ważne czy się cieszysz, podniecasz czy boisz, emocje przeszkadzają, nie tylko w siłowni Spokój i pewność siebie zawsze pomagają. Trenując dwa razy w tygodniu robisz około sto sesji rocznie, utrwalasz sobie wszystko co towarzyszy treningowi: technikę, wady postawy, zmęczenie, sukces czy porażkę... Mądrze jest postępować tak, by wzmacniać wyłącznie pożądane cechy, a wyciszać te niemile widziane. I nie chodzi tylko o sam trening sportowy. Odpowiednio prowadzone ćwiczenia wzmacniają psychikę i ułatwiają codzienne życie
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
FBW w domu. Podciąganie nachwytem 5x5 Pompki wąsko 5x5 Pompki szeroko 5x5 Odwrotne rozpiętki na kółkach podchwytem 3x8 Odwrotne rozpiętki na kółkach nachwytem 3x8 Swing kettlem 24kg oburącz 4x25 ...a przed chwilą wpadł szejk twarogowo--śmietanowo-bananowo-czekoladowo-cynamonowy Za 2h halówka, będzie się działo
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Sobota, 01-02-2014, 67.7kg Sobota, 08-02-2014, 68.0kg
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Sobota, 01-02-2014, 67.7kg Sobota, 08-02-2014, 68.0kg Byk z Ciebie
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
3kg w równe 2 miesiące. Jeśli tendencja się utrzyma to do wakacji będę dzik
|
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Muszę Cię rozczarować, ale na pewno nie
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Albo guz jaki. Kooles mowi, ze sie raka dostaje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj dla odmiany, zamiast serii opadających, zrobiłem trening metodą drabiny. Pomyślałem o Twoim podciąganiu na drążku, że nie od czapy byłoby zastosować tę metodę. Drabina daje bardzo dużą liczbę powtórzeń przy stosunkowo świeżym CUN, a to zawsze wymusza adaptację
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O tak, a ile przy tym liczenia- można się w notatkach pogubić.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj dla odmiany, zamiast serii opadających, zrobiłem trening metodą drabiny. Pomyślałem o Twoim podciąganiu na drążku, że nie od czapy byłoby zastosować tę metodę. Drabina daje bardzo dużą liczbę powtórzeń przy stosunkowo świeżym CUN, a to zawsze wymusza adaptację ile szczebli naliczyles i jakie robiles przerwy?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj dla odmiany, zamiast serii opadających, zrobiłem trening metodą drabiny. Pomyślałem o Twoim podciąganiu na drążku, że nie od czapy byłoby zastosować tę metodę. Drabina daje bardzo dużą liczbę powtórzeń przy stosunkowo świeżym CUN, a to zawsze wymusza adaptację ile szczebli naliczyles i jakie robiles przerwy? Dziś robiłem w ten sposób clean&jerk. Najpierw para 48 kg co 3: 3, 6, 9, 12, 15 z przerwami ok. 30 sekund, Potem para 32 kg co 5: 5, 10, 15, 20, 25 z przerwami ok. 20 sekund. To w sumie dało na 48 kg 45 powtórzeń, na 32 kg 75. I na resztę treningu nie miałem ochoty
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ważyć porduktów dalej nie wypada. Panie i panowie, "Karwowie", Ważenie jest znacznie bardziej proste niż siłacza trud, a i efekty łatwiej dostrzec. W pierwszej kolejności nogi, nawet schodzone porządnie nogi nie śmierdzą. DO ludzi można z takimi iść. A i las inaczej pachnie. W ogóle pachnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ważyć porduktów dalej nie wypada. Panie i panowie, "Karwowie", Ważenie jest znacznie bardziej proste niż siłacza trud, a i efekty łatwiej dostrzec. W pierwszej kolejności nogi, nawet schodzone porządnie nogi nie śmierdzą. DO ludzi można z takimi iść. A i las inaczej pachnie. W ogóle pachnie. Co Ty z tym ważeniem? Oczadział?! Dorabiasz akwizytorką?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Coś Ty! Badaczem jestem, jak(chyba go nie urażę) Herodot i lubię dochodzić. Widzę, że liczenie nie sprawia Ci trudności, to podpowiadam, że i ważenie nie powinno być kłopotem. Szczególnie dla tych, którzy na powrót zdrowia liczą. A z tą akwizytorką, to kojarzy mi się jedynie przypowieść o głodnych, co to im tylko chleb był na myśli.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ważenie pozostawiam tym, którzy na powrót zdrowia liczą I ja lubię dochodzić, nic w tym nie ma złego Pan dał potrzeby po to, by je zaspokajać
|
|
|
|
|
|
|
|
|