Zyon
|
Widze Gavro, ze zapomniasz o fundamentalnej zasadzie "Swoja waga". Bez wazenia eStol stoi tylko na trzech nogach a na takim stole z pewnoscia nie zjesz kolacji ani tym badziej sniadania.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ale odważniki mam dokładnie poważone przez producenta Co prawda bestie są po 70 g lżejsze, ale i tak ciężkie Jednak to nie w wadze problem, bo jestem dość silny, a w pracy płuc, serca i zaopatrzeniu energetycznemu. W parę minut zrobiłem ponad osiem ton pracy, biczowanie jest przyjemniejsze
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ważyłeś poważone już odważniki. Aleś nieufny.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ważyłeś poważone już odważniki. Aleś nieufny. Bo podróby mam, jakiejś garażowej produkcji
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na półkach spożywczych też.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na półkach spożywczych też. Ale dokładnie zważone
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A wiara, to nie tylko takie cuda czyni.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A wiara, to nie tylko takie cuda czyni. Ba! Wiara to kupuje i je!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bo Wiara robi co może.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo Wiara robi co może. Bóg zapłać
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zapłaci, zapłaci.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zapłaci, zapłaci. Kto rano wstaje...?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Zapłaci, zapłaci. Kto rano wstaje...? Ja o 5
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zapłaci, zapłaci. Kto rano wstaje...? To wersja tylko dla wierzących. I kawoszy, znaczy w ogóle nałogowców Jak sobie pościelisz, tak sobie sam weźmiesz. Wersja dla bluźnierców.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zapłaci, zapłaci. Kto rano wstaje...? Ja o 5
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zapłaci, zapłaci. Kto rano wstaje...? Ja o 5 A tak bez niczyjej pomocy?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zapłaci, zapłaci. Kto rano wstaje...? Ja o 5 A tak bez niczyjej pomocy? Sumienie go gryzie, że tyle tłuszczu je
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
sam, budzik, budzik x2
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie kortyzol Ale godzinę później, fakt.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj dla odmiany, zamiast serii opadających, zrobiłem trening metodą drabiny. Pomyślałem o Twoim podciąganiu na drążku, że nie od czapy byłoby zastosować tę metodę. Drabina daje bardzo dużą liczbę powtórzeń przy stosunkowo świeżym CUN, a to zawsze wymusza adaptację ile szczebli naliczyles i jakie robiles przerwy? Dziś robiłem w ten sposób clean&jerk. Najpierw para 48 kg co 3: 3, 6, 9, 12, 15 z przerwami ok. 30 sekund, Potem para 32 kg co 5: 5, 10, 15, 20, 25 z przerwami ok. 20 sekund. To w sumie dało na 48 kg 45 powtórzeń, na 32 kg 75. I na resztę treningu nie miałem ochoty O matko, chcialem sprobowac jak to jest byc harpagonem martwociagowcem 3 drabiny, snatche, c&j, FS. Wiem jak czul sie jezus jak go z krzyza zdjeli, nie wiem czy nie dzwonic po pogotowie Ledwie pol godziny a czuje jakbym na silce siedzial z tydzien
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|