Autor
|
Wtek: NU - dziennik treningowy (Przeczytany 483459 razy)
|
MariuszM
Go
|
ja znam swoj szyk;) 120kg przy maeśtro,to... Ale za x ...poradzimy sobie...!!B-)
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ja znam swoj szyk;) 120kg przy maeśtro,to... Ale za x ...poradzimy sobie...!!B-) 120? Na triceps?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli pytasz o kontuzje to nie mam żadnych, a jeśli o zdrowie to nie byłem chory odkąd jestem na DT.
Jaka to jest dieta?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
ja znam swoj szyk;) 120kg przy maeśtro,to... Ale za x ...poradzimy sobie...!!B-) 120? Na triceps? Ooooo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeśli pytasz o kontuzje to nie mam żadnych, a jeśli o zdrowie to nie byłem chory odkąd jestem na DT.
Jaka to jest dieta? Dieta Tłuszczowa?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ja znam swoj szyk;) 120kg przy maeśtro,to... Ale za x ...poradzimy sobie...!!B-) 120? Na triceps? na przedramie,powaznie!! Niczym Jan Luka :p na drazku,swietnie wzmacnia chwyt
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ja znam swoj szyk;) 120kg przy maeśtro,to... Ale za x ...poradzimy sobie...!!B-) 120? Na triceps? na przedramie,powaznie!! Niczym Jan Luka :p na drazku,swietnie wzmacnia chwyt Chylę czoła Jan Łuka widziałem, jak się męczył z fajerami u pasa... A wystarczy zawiesić dwie bestie (kettle 48 kg) i luz.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja oszukuje na maszynie,z pasem í sztabkami i przechwytu nie cza stosowac
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja oszukuje na maszynie,z pasem í sztabkami i przechwytu nie cza stosowac Ciekaw jestem takiej maszyny Kiedy zobaczę taką, na pewno stestuję.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
wrzucalem tu foto,tej maszynki z pasem. Pod triceps, przedramie,plecy,lydki jak znalazl.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jaka to jest dieta? Dieta Tłuszczowa? Czyli DO/ŻO?
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
@renia, taka, o której jest to forum. edit: a dokładnie, tak jak Gavro napisał edit2: czyli tak Dzisiaj na treningu będą szły iskry, niestety trzeba jeszcze parę godzin poczekać Zarzut 5x3 50kg Przysiad tylny 5x5 70kg Wyciskanie żołnierskie 10x5 31kg Podciąganie na drążku 5x5 5kg Dodatkowo przedramię i proste brzucha. Na koniec rozciąganie w tym brutalne zginaczy bioder i do domu Piłka na hali się skończyła, teraz jakiś miesiąc odpoczynku. Orlik będzie w PONIEDZIAŁEK o 19:00, dlatego cały czas zastanawiam się jak rozplanować kolejny plan treningowy po zakończeniu 12T. Po głowie chodzą mi różne opcje. Najwięcej sensu widzę w P&P&L jak poniżej, ale nie ukrywam, że jestem zwolennikiem 2-dniowego FBW. Piłka sporo komplikuje. Poniedziałek - (trening skończony 2,5h przed piłką) - PUSH - dipy, wż. Środa - LEGS - zarzut, siady, ciągi. Sobota - PULL w domu - drążek, wiosło, swing.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jaka to jest dieta? Dieta Tłuszczowa? Czyli DO/ŻO? Raczej ŻO i raczej w wersji dla drwali, niż kapłanów
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jaka to jest dieta? Dieta Tłuszczowa? Czyli DO/ŻO? Raczej ŻO i raczej w wersji dla drwali, niż kapłanów i 100g bialka zjadaja
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
@renia, taka, o której jest to forum. edit: a dokładnie, tak jak Gavro napisał edit2: czyli tak Dzisiaj na treningu będą szły iskry, niestety trzeba jeszcze parę godzin poczekać Zarzut 5x3 50kg Przysiad tylny 5x5 70kg Wyciskanie żołnierskie 10x5 31kg Podciąganie na drążku 5x5 5kg Dodatkowo przedramię i proste brzucha. Na koniec rozciąganie w tym brutalne zginaczy bioder i do domu Piłka na hali się skończyła, teraz jakiś miesiąc odpoczynku. Orlik będzie w PONIEDZIAŁEK o 19:00, dlatego cały czas zastanawiam się jak rozplanować kolejny plan treningowy po zakończeniu 12T. Po głowie chodzą mi różne opcje. Najwięcej sensu widzę w P&P&L jak poniżej, ale nie ukrywam, że jestem zwolennikiem 2-dniowego FBW. Piłka sporo komplikuje. Poniedziałek - (trening skończony 2,5h przed piłką) - PUSH - dipy, wż. Środa - LEGS - zarzut, siady, ciągi. Sobota - PULL w domu - drążek, wiosło, swing. Dobre proporcje zarzut/drążek do wyciskania 10x5 to potężna mieszanka dużego obciążenia i takiej obiętości... Jeśli chodzi o rozciąganie to polecam książkę "Rozciąganie odprężone" Caculina. "Konwencjonalny stretching dąży do dosłownego rozciągnięcia tkanek, co jest niebezpiecznie i nieefektywne. Prezentowana tu metoda uczy mięśnie, jak wejść w rozciągnięcie przez odprężenie, wynikające z mechanizmów nerwowych. Rozciąganie tkanek może zabierać lata, natomiast zmiany w impulsach nerwowych są natychmiastowe! Twoje mięśnie zaczną się wyraźnie wydłużać już od pierwszego treningu, a w ciągu kilku miesięcy osiągniesz naprawdę zadziwiający poziom gibkości. " http://m.sfd.pl/Nowa_książka_Pavla_Rozciąganie_odprężone-t689783.html
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Mam "Rozciąganie odprężone" i stosuję od jakiegoś czasu Co do 10x to się trochę rozpędziłem, ale ostatni trening był w środę i potrzebuję dzisiaj przyjąć na siebie bombę i jak będzie siła to zrobię to
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jaka to jest dieta? Dieta Tłuszczowa? Czyli DO/ŻO? Raczej ŻO i raczej w wersji dla drwali, niż kapłanów i 100g bialka zjadaja Cóż, chłopy jak dęby: http://youtu.be/YnBHaq6rzcEMęska profesja
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Swojego czasu na Eurosport sporo tego puszczali
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Swojego czasu na Eurosport sporo tego puszczali Bardzo fajny, naturalny wysiłek. Miałem farta, że Ojciec i Dziadek nauczyli mnie gospodarskich zajęć. Piłowanie Twoja-Moja, rąbanie siekierą, używanie młota dwuręcznego i klinów do rozszczepienia pni, potem noszenie polan to kompletny trening całego ciała i przyjemność pracy na świeżym powietrzu
|
|
|
|
|
|
|
|
|