Autor
|
Wtek: NU - dziennik treningowy (Przeczytany 484124 razy)
|
nu
Go
|
Siad tylny ATG, 10x50kg, 5x70kg, 5x75, 3x80, 3x85, 1x90, 1x95lub100niepamiętamFAILED MC, 5x70, 5x80, 5x85, 3x90, 1x100, 1x100 Wyciskanie żołnierskie 30kg, 10,8,8,8 Podciąganie chwytem neutralnym BW 8,8,6 Skośne brzuch, gibanko na boki ze sztangą 25kg, 3x10 na stronę.
Siłka zamknięta do przyszłej środy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja sie mecze, jeszcze 2 dni
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
nu
Go
|
C&PP 5x2 50kg C&J 5x2 40kg MC 5x70, 5x75, 5x80, 3x85, 3x90, 1x90, 1x100 WŻ 3x8 30kg Dipy 3x8 bw ...a od poniedziałku zaczynam 5/3/1
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
korekta: MC 5x70, 5x75, 5x80, 3x85, 3x90, 1x95, 1x100
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszyscy tutaj jesteście jacyś dziwni A gdzie wyciskanie na klatę, prostowanie nóg, uginanie na bicka i spiny na brzuch?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trudne do zniesienia, tutaj klasyczne pompki lepsze
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Wszyscy tutaj jesteście jacyś dziwni A gdzie wyciskanie na klatę, prostowanie nóg, uginanie na bicka i spiny na brzuch? Jak to ruski pisał, czerpiemy maksa z obu światów Gavro, po ciężkich siadach, na co wciśkać prostowanie nóg? A jak już to leciutko i wiele powtórzeń?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszyscy tutaj jesteście jacyś dziwni A gdzie wyciskanie na klatę, prostowanie nóg, uginanie na bicka i spiny na brzuch? Jak to ruski pisał, czerpiemy maksa z obu światów Gavro, po ciężkich siadach, na co wciśkać prostowanie nóg? A jak już to leciutko i wiele powtórzeń? Przysiady są bardzo niezdrowe dla kolan i kręgosłupa. A już ciężkie, to masakra! Maszyny są dużo lepsze, ćwiczą mięśnie, oszczędzają stawy, są wygodne i można oglądać tv.
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Na piling bica też się znajdzie czas raz na miesiąc, dwa, co by ego podbudować ;]
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
...choć ostatnio na podbudowanie ego lepiej sprawdza się MC > 100kg
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...choć ostatnio na podbudowanie ego lepiej sprawdza się MC > 100kg A najlepiej >100 kg na bicka
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
za free jak tak mozna...? Maestro Za darmo to można w pysk dostać i salmonellę na wynos Dogadaliśmy się z Nu, ja go masuję, a on mnie uczy angielskiego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...a potem zmiana...
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Tymczasem śniadanio-obiad: 200g ziemniaków, 6 żółtek, 30g masła, 80g papryki, cebula, czosnek, kawka ze śmietaną 30% 100g.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...a potem zmiana... Na tym to mniej więcej polega Rady przez drut są obarczone możliwością błędu, dlatego nacisk powinien być na samodzielne myślenie. Wcale nie trzymam swoich najlepszych sztuczek przy orderach, dlatego że dochodziłem do nich latami, są cenne, a więc powinno się je cenić, czy z zazdrości... Specjalne techniki są potencjalnie groźne, bo bardzo skuteczne, więc bez osobistego nadzoru nad podopiecznym, nie wyjawiam "wibrującej pięści" Podobnie jest z DO, stosowana niedbale, może poważnie zaszkodzić, miast pomóc... Internetowe rady powinny pokazywać ogólny nurt, a detale do samodzielnego dopracowania, temu mogą być darmo
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale sa tu tacy co lecza co do grama
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
nu
Go
|
Ja teraz używam wagi sporadycznie, zwłaszcza od momentu kiedy zacząłem odmierzać większość produktów na oko co do grama, albo prawie co do grama Teraz tak na szybko wklepałem co to ja dzisiaj zjem i mi wyszło 75B-210T-100Ww. 30B-125T-35Ww spożywam do treningu (1530-1600). Białko tylko z jajek, sera żółtego i twarogu. "Szybkie węgle" - dżemy z Pińczowa (25Ww) - to tylko po treningu do szejka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|