Autor
|
Wtek: NU - dziennik treningowy (Przeczytany 483273 razy)
|
renia
|
1. O, proszę Renia z Zyonkiem jacy milusińscy. 2. Tak, tak. Koło Gospodyń Wiejskich i co jeszcze? Kółko Różańcowe? 1. Jak zawsze... 2. Ja bym mu dorzuciła jeszcze Rzeźnika...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
1. O, proszę Renia z Zyonkiem jacy milusińscy. 2. Tak, tak. Koło Gospodyń Wiejskich i co jeszcze? Kółko Różańcowe? 1. Jak zawsze... 2. Ja bym mu dorzuciła jeszcze Rzeźnika... Może być krwawo. I wykrakałaś. Dzisiaj piszczel na treningu krwią mi spłynął.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nieważne. Najważniejsze, że dało się zatamować! I skrzepło.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlaczego?
Dlatego, ze jak ciągniesz sztangę to ona musi iść bardzo blisko ciała, więc ciągniesz po piszczelach.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
1. O, proszę Renia z Zyonkiem jacy milusińscy. 2. Tak, tak. Koło Gospodyń Wiejskich i co jeszcze? Kółko Różańcowe? 1. Jak zawsze... 2. Ja bym mu dorzuciła jeszcze Rzeźnika... Może być krwawo. I wykrakałaś. Dzisiaj piszczel na treningu krwią mi spłynął. A Wiktor mówił: sztanga nad śródstopiem! Pod kilt mu zaglądałaś ukradkiem? Zdarza się, niestety, ja mam zryte golenie, ma szczęście wyrosłem z krótkich spodenek...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dlaczego?
Dlatego, ze jak ciągniesz sztangę to ona musi iść bardzo blisko ciała, więc ciągniesz po piszczelach. Całe szczęście, że na gryfie zadry nie było!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
1. O, proszę Renia z Zyonkiem jacy milusińscy. 2. Tak, tak. Koło Gospodyń Wiejskich i co jeszcze? Kółko Różańcowe? 1. Jak zawsze... 2. Ja bym mu dorzuciła jeszcze Rzeźnika... Może być krwawo. I wykrakałaś. Dzisiaj piszczel na treningu krwią mi spłynął. A Wiktor mówił: sztanga nad śródstopiem! Pod kilt mu zaglądałaś ukradkiem? Zdarza się, niestety, ja mam zryte golenie, ma szczęście wyrosłem z krótkich spodenek... Dał mi bandaż. W grdykę też dziś sobie dołożyłam, ale niegroźnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlaczego?
Dlatego, ze jak ciągniesz sztangę to ona musi iść bardzo blisko ciała, więc ciągniesz po piszczelach. Całe szczęście, że na gryfie zadry nie było! Zadry nie, ale cała była taka poszarpana.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
1. O, proszę Renia z Zyonkiem jacy milusińscy. 2. Tak, tak. Koło Gospodyń Wiejskich i co jeszcze? Kółko Różańcowe? 1. Jak zawsze... 2. Ja bym mu dorzuciła jeszcze Rzeźnika... Może być krwawo. I wykrakałaś. Dzisiaj piszczel na treningu krwią mi spłynął. A Wiktor mówił: sztanga nad śródstopiem! Pod kilt mu zaglądałaś ukradkiem? Zdarza się, niestety, ja mam zryte golenie, ma szczęście wyrosłem z krótkich spodenek... Dał mi bandaż. W grdykę też dziś sobie dołożyłam, ale niegroźnie. Dziewczęta mają grdykę?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
1. O, proszę Renia z Zyonkiem jacy milusińscy. 2. Tak, tak. Koło Gospodyń Wiejskich i co jeszcze? Kółko Różańcowe? 1. Jak zawsze... 2. Ja bym mu dorzuciła jeszcze Rzeźnika... Może być krwawo. I wykrakałaś. Dzisiaj piszczel na treningu krwią mi spłynął. A Wiktor mówił: sztanga nad śródstopiem! Pod kilt mu zaglądałaś ukradkiem? Zdarza się, niestety, ja mam zryte golenie, ma szczęście wyrosłem z krótkich spodenek... Dał mi bandaż. W grdykę też dziś sobie dołożyłam, ale niegroźnie. Dziewczęta mają grdykę? Inna nazwa krtani? Tak? Tylko u mężczyzn jest jabłko Adama. Wyniosłość krtaniowa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No dobra, ale tylko dlatego, że Cię lubię
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No dobra, ale tylko dlatego, że Cię lubię Miło mi, ale nie nie, nie. Jak masz odmienne zdanie to proszę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlaczego?
Dlatego, ze jak ciągniesz sztangę to ona musi iść bardzo blisko ciała, więc ciągniesz po piszczelach. I nie piszczysz?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlaczego?
Dlatego, ze jak ciągniesz sztangę to ona musi iść bardzo blisko ciała, więc ciągniesz po piszczelach. I nie piszczysz? Piszczele piszczą.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No dobra, ale tylko dlatego, że Cię lubię Miło mi, ale nie nie, nie. Jak masz odmienne zdanie to proszę. Do niedawna bym się spierał, że grdyka to jabłko Adama, jak sama nazwa wskazuje, dotyczy owocożernych facetów Ale po ostatniej Eurowizji...jak se pani chce
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlaczego?
Dlatego, ze jak ciągniesz sztangę to ona musi iść bardzo blisko ciała, więc ciągniesz po piszczelach. I nie piszczysz? Piszczele piszczą. Ale jęki chyba wydajesz nie gorsze niż tenisistki...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlaczego?
Dlatego, ze jak ciągniesz sztangę to ona musi iść bardzo blisko ciała, więc ciągniesz po piszczelach. I nie piszczysz? Piszczele piszczą. Ale jęki chyba wydajesz nie gorsze niż tenisistki... Przyjdź na siłownie a usłyszysz: stękania, sapania, jęki, okrzyki, poświstywania itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|