Gavroche
|
Przede wszystkim odpoczynek. Zdaje siÄ, Ĺźe nie jest przereklamowany Tak naprawdÄ to chodzi o proporcje miÄdzy jednym a drugim
|
|
|
|
|
|
|
nu
Gość
|
SkoĹczyĹ mi siÄ zapas Ĺmietany, postanowiĹem zrobiÄ sobie miesiÄczny kofeinowy detoks. DAY 1.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Gość
|
SkoĹczyĹ mi siÄ zapas Ĺmietany, postanowiĹem zrobiÄ sobie miesiÄczny kofeinowy detoks. DAY 1.
OdĹóş na jutro
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Stawiam na to, Ĺźe nie wytrzymasz dĹuĹźej niĹź tydzieĹ...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Trzymam kciuki. A co tam, detoksykuj siÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Detoks jest przereklamowany
|
|
|
|
|
|
|
nu
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co sie stalo? Nie pasi?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
nu
Gość
|
Dla mnie to za duĹźo, niewiele mogÄ z nim porobiÄ. Poza tym nie wiem kiedy mi siÄ uda wrĂłciÄ do treningĂłw, ciÄ
gle to samo, bark i kolano.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie to za duĹźo, niewiele mogÄ z nim porobiÄ. Poza tym nie wiem kiedy mi siÄ uda wrĂłciÄ do treningĂłw, ciÄ
gle to samo, bark i kolano.
MoĹźe nigdy I bardzo dobrze, znajdĹş sobie aktywnoĹÄ, ktĂłra CiÄ nie boli.
|
|
|
|
|
|
|
nu
Gość
|
MoĹźe nigdy, ale faktem jest kolano rozwaliĹem na piĹce noĹźnej po ostrym faulu. Bark owszem na siĹowni, ale to byĹo tak dawno i tak gĹupie, Ĺźe nawet nie ma co do tego wracaÄ. I z jednym i z drugim jest coraz lepiej, wiÄc po prostu siÄ cieszÄ. W od poniedziaĹku laser i jonoforeza przez 2 tyg, poza ten okres staram siÄ nie wybiegaÄ. ...tymczasem fotel i kapcie
|
|
|
|
|
|
|
|